Agyhártyagyulladásba halt bele a magyar fotós, Telek Balázs

Forrás: Facebook/ Telek Balázs -
fotós agyhártyagyulladás Telek Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus hirtelenséggel hunyt el néhány hete Telek Balázs, híres magyar fotós. Akkor még csak azt lehetett tudni, hogy egy fertőzés okozta a halálát. Kiderült: agyhártyagyulladás végzett vele. 

A tragikus körülmények között elhunyt férfi felesége, Ildikó három kisgyermekkel maradt egyedül - írja a Bors.

"Imádta a családját, ezért is jutott eszembe a gyász perceiben, hogy valahogy segítenem kell Ildinek, mert biztos jólesne neki. Reggel kiraktam az oldalamra, hogy aki tud, segítsen, az sem baj, ha csak pár forinttal, és legnagyobb döbbenetemre pár óra alatt háromszázezer forint gyűlt össze. Remélem, itt nem áll meg a dolog, és még több felajánlás érkezik" – mondta el a Borsnak Szabó Ivett fotós, aki Facebook-oldalán gyűjtést szervezett az apa nélkül maradt családnak.

Forrás: Facebook/ Telek Balázs

Sírva adott interjút Galambos Lajos felesége: "Rémálom volt ez a tizenkét nap"http://www.life.hu/news/20151003-sirva-adott-interjut-galambos-lajos-felesege-boglarka.htmlImmár szabadlábon védekezhet Galambos Boglárka. Az asszony a Tényeknek adott interjút. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoA veszélyeztetett fajok állnak az állatok világnapja fókuszában idénhttp://www.life.hu/news/20151003-a-veszelyeztetett-fajok-allnak-az-allatok-vilagnapja-fokuszaban-iden.htmlA kevésbé szem előtt lévő, veszélyeztetett fajokra és a természetes élőhelyek megóvásának fontosságára hívja fel a figyelmet a Természetvédelmi Világalap (WWF) az október 4-i állatok világnapja alkalmából. NewsOrigoSúlyosan büntetik, aki eldobja a cigicsikket Párizsbanhttp://www.life.hu/news/20151003-szigorubb-buntetes-lepett-eletbe-oktober-elsejetol-a-francia-fovarosban-parizsban-a-cigarettacsikket.htmlSzigorúbb büntetés lépett életbe október elsejétől a francia fővárosban a cigarettacsikket közterületen eldobókra: 68 euró pénzbüntetést szabnak ki rájuk. NewsOrigoIsmét leállt a Facebook - Pár napon belül ez a második esethttp://www.life.hu/news/20150928-leallt-a-facebook.htmlAkárcsak csütörtökön este, hétfőn 21 óra után is leállt a közösségi oldal. NewsThinkstockGyászol a család! Elhunyt a monacói hercegné nagymamájahttp://www.life.hu/news/20150919-elhunyt-a-monacoi-hercegne-charlene-nagymamaja-sylvia-wittstock.htmlMeghalt 94 éves korában Sylvia Wittstock, Charlene hercegné nagymamája. News--Elhunyt Harangozó Teri, énekesnőhttp://www.life.hu/news/20150908-meghalt-harangozo-teri-terry-black-tette-kozze.htmlÉletének 72. életévében elhunyt Harangozó Teri - tette közzé a Facebookján Terry Black.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.