Lezárulhat a nyomozás - Bobbi Kristina Brownt nagy valószínűséggel megölték

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
gyilkosság Bobbi Kristina Bobbi Kristina Brown nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több bizonyíték mutat arra, hogy Bobbi Kristina Brown nem baleset, hanem gyilkosság áldozata lett. 

Több hónap kóma után elhunyt Whitney Houston lánya, Bobbi Kristina Brown. A fiatal lányra rejtélyes körülmények között találtak rá eszméletlenül a fürdőkádban. Egyesek drogtúladagolást sejtettek, mások viszont vőlegényére, Nick Gordonra gyanakodtak, akivel sokat veszekedtek a Bobbi Kristina balesete előtti napokban.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Egyre több bizonyíték kerül elő, mely utóbbi feltételezést erősíti, és amely arra mutat, hogy Gordon kitervelte Bobbi Kristina halálát: a szomszédok jelentése szerint üvöltözést hallottak a házban, ahol a tragédia történt, illetve egy videófelvétel is napvilágot látott, amelyen Nick Gordon leveszi véres ruháit.

Gordon beismerte, hogy veszekedtek, és megütötte Bobbi Kristinát, ettől lett véres a felsője. A Daily Mailnek nyilatkozott egy nyomozó, és elárulta, nagy valószínűséggel hamarosan hivatalosan is megvádolják a férfit, és letartóztatják, ugyanis újabb bizonyítékok kerültek a rendőrséghez.

Szívfacsaró! Ezt üzente halála előtt Bobbi Kristina Brown

Anyjának, Whitney Houstonnak üzent halála előtt Bobbi Kristina Brown, aki nemrég távozott az árnyékvilágból. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Véres ágy miatt bukott le a szőnyeges gyilkoshttp://www.life.hu/news/20151002-veres-agy-miatt-bukott-le-a-szonyeges-gyilkos.htmlElfogta a rendőrség Sztojka Pált, aki a gyanú szerint megölte alkalmi barátnőjét, aki egy 30 éves, vélhetően gazdag nő volt. News--81 éves a világ legidősebb börleszktáncosahttp://www.life.hu/news/20151002-81-eves-a-vilag-legidosebb-borleszktancosa.htmlLynn Ruth Miller a világ legidősebb börleszktáncosa, de még mindig úgy nyomja, mint a fiatalok. NewsNorthfotoRágerjedt egy vadkan a menstruáló nőre a Dél-Dunántúlonhttp://www.life.hu/news/20151002-ragerjedt-egy-vadkan-a-menstrualo-nore-a-del-dunantulon.htmlÚgy látszik, életveszélyes lehet erdőbe menni a piros betűs napokon. Egy nőnek még épp szerencséje volt, hogy el tudott menekülni egy vérre gerjedő vadkan elől. NewsThinkstockBörtönt kaptak a pécsi pékek, akik felfújták kollégájukat a fenekén keresztülhttp://www.life.hu/news/20150929-bortont-kaptak-a-pecsi-pekek-akik-felfujtak-feneken-keresztul-kollegajukat.htmlEgy pék elkapta kollégáját, társai pedig lefogták a férfit. Fenekén keresztül sűrített levegőt fújtak bele. Megszületett az ítélet az ügyben.NewsThinkstockLetartóztatták a nőt, mert teknőst molesztálthttp://www.life.hu/news/20150928-letartoztattak-a-not-mert-teknosoket-molesztalt.htmlLetartóztattak egy fiatal floridai nőt, mert a tengerparton teknősöket zaklatott. Egy fényképen látható, hogy egy nagy teknős hátán lovagol. NewsOrigoMegzabáljuk! Ordítani tanul a kisoroszlánhttp://www.life.hu/news/20150927-orditani-tanul-a-kisoroszlan.html Imádnivaló kisoroszlán megpróbál félelmetesen ordítani. Megijedtél, ugye? News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.