Közeleg a tél! Egy héten belül havazhat - Elő a bundabugyival!

Forrás: HBO -
havazás október ősz tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem túl jó híreket szállított az Országos Meteorológiai Szolgálat. Jövő héten már előkaphatjuk a bundabugyit a szekrény mélyéről, ugyanis jön a hideg.

Jövő hétfőn már havazhat az ország magas hegyeiben. Máshol havazásra nem, de esőre viszont kell számítani. Ezen a héten szerdán még 17-22 fok körüli lehet a csúcshőmérséklet, de hétfőn már 6-11 fokra csökken, és a hegyekben hózáporra is készülhetünk.

Forrás: HBO

Csütörtökön felhős lesz az ég, napszemüvegre csak percekig lesz szükség. Vasárnap már az eső is esni fog, az ország 80 százalékán lehet csapadék.

Hétfőtől pedig elő a kabátokkal, pulóverekkel, esővédő felszereléssel, jön az eső!

Meghalt a Beatrice egykori gitárosa, dalszerzője, Lugosi Lászlóhttp://www.life.hu/news/20151006-meghalt-lugosi-laszlo-a-beatrice-egykori-gitarosa.html64 évesen, súlyos betegségben hunyt el a Beatrice dalszerzője és egykori gitárosa, Lugosi László. NewsMadonna több táncosát is letartoztatták drogfogyasztás miatthttp://www.life.hu/news/20151006-madonna-tobb-tancosa-is-drogot-fogyasztott-a-kanadai-hataron.htmlA világhírű énekesnő több háttértáncosát is lekapcsolták a kanadai határon, mert a fiatalok füveztek az őket szállító autóban. News--Szelfizni akart, de a halálba zuhant egy 23 éves lány http://www.life.hu/news/20151006-szelfit-akart-a-szikla-peremen-de-a-melybe-zuhant-a-huszonharom-eves-lany.htmlZoe Woolmer éppen Ausztráliában pihent, amikor kiszúrt magának egy merész fotózási helyszínt. Bár biztonságosnak ítélte a szikla peremét, pár perccel később mégis a mélybe zuhant.NewsThinkstockCsernobilba újra visszatértek a nagytestű emlősök http://www.life.hu/news/20151006-csernobilba-nagyban-megnott-az-allat-populacio-az-elmult-evekben.htmlHarminc évvel a világ egyik legsúlyosabb nukleáris balesetének helyszínére a jelek szerint újra visszatér az élet. A katasztrófa területén jávorszarvasok, rőtvadak, és farkasok hemzsegnek. News--Agyhártyagyulladásba halt bele a magyar fotós, Telek Balázshttp://www.life.hu/news/20151006-agyhartyagyulladasba-halt-bele-a-magyar-fotos-telek-balazs.htmlTragikus hirtelenséggel hunyt el néhány hete Telek Balázs, híres magyar fotós. Akkor még csak azt lehetett tudni, hogy egy fertőzés okozta a halálát. Kiderült: agyhártyagyulladás végzett vele. News--Elküldték haldokló kedvese mellől a párját - Azt állítja, a Maradj talpon! stábja visszaültette őt a közönségbehttp://www.life.hu/news/20151006-a-maradj-talpon-forgatasan-elhunyt-cukorbeteg-nohoz-nem-engedtek-oda-kedveset.htmlKét hete adtunk hírt arról, hogy Gundel Takács Gábor Maradj talpon! című műsorának forgatásán egy 32 éves nő életét vesztette. Most az is kiderült, hogy párját nem engedték oda haldokló barátnőjéhez. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.