Íme, a világ legszomorúbb cicája - Fotó!

Forrás: Instagram/lanlan731 -
fotó szomorú macska Grumpy Cat cuki Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luhu képeit látva egyszerűen elolvadtunk, hiszen ilyen cuki cicát régen láthattunk. Úgy tűnik, az internet népe is imádja, hiszen lassan már 93 ezer követője van. 

A macsek a jelek szerint Grumpy Cat nyomdokaiba akar lépni, és a világ második legismertebb macskája címre pályázik. Luhu különlegessége az, hogy ilyen szomorú pofit vág a nap 24 órájában, és gazdája egyszerűen semmivel sem tudja felvidítani.

Forrás: Instagram/lanlan731

Hát nem zabálnivaló?

Forrás: Instagram/lanlan731

Ez a macska többet keres, mint a legnépszerűbb hollywoodi sztárok

Grumpy Cat, a híres zsémbes macska egyértelműen az internet sztárja, aki ma már többet keres, mint az A-listás világsztárok. Ha eddig esetleg nem szeretted a macskákat, most biztos el fogsz rajta gondolkozni, hogy örökbe fogadj egyet.

Közeleg a tél! Egy héten belül havazhat - Elő a bundabugyival!http://www.life.hu/news/20151006-egy-heten-belul-havazhat.htmlNem túl jó híreket szállított az Országos Meteorológiai Szolgálat. Jövő héten már előkaphatjuk a bundabugyit a szekrény mélyéről, ugyanis jön a hideg. NewsOrigoSzelfizni akart, de a halálba zuhant egy 23 éves lány http://www.life.hu/news/20151006-szelfit-akart-a-szikla-peremen-de-a-melybe-zuhant-a-huszonharom-eves-lany.htmlZoe Woolmer éppen Ausztráliában pihent, amikor kiszúrt magának egy merész fotózási helyszínt. Bár biztonságosnak ítélte a szikla peremét, pár perccel később mégis a mélybe zuhant.NewsThinkstockEnnél boldogabb malacot még sosem láttál - Cuki videó!http://www.life.hu/news/20151001-malac-furdik-a-tengerben-cuki-video.htmlZiggyt, az utazó malacot csodás helyre vitte a gazdája. Óriásit pancsolt a kis páros ujjú patás. News--Napi cukiság! A kisfiú, aki nem tudja elfújni a gyertyáthttp://www.life.hu/news/20150923-nem-sikerul-elfujnia-a-gyertyat-egy-cuki-keteves-kisfiunak.htmlHiába minden próbálkozás, a kis Marty sehogy sem tudja elfújni a születésnapi süteményén égő egy darab gyertyát. NewsOrigoMacska-szótár haladóknak: Ezt jelentik a cicád mozdulataihttp://www.life.hu/news/20150914-ezt-jelentik-a-macska-mozdulatai.htmlHa macskád van, bizonyára te is érezted már úgy, hogy szótárra lenne szükséged ahhoz, hogy megértsd, miket művel. Miért nyomja a fenekét az arcodba? Miért gurulgat a szőnyegen? Azonnal eláruljuk!News--Túlélte az utat a macska, aki 3 héten át tengődött egy konténerben étlen-szomjanhttp://www.life.hu/news/20150622-egy-macska-3500-kilometert-utazott-3-heten-at-etlen-szomjan-egy-kontenerben-es-tulelte.htmlIgaz a mondás: egy macskának 9 élete van. A Miss Pickfordnak elnevezett cica élelem és víz nélkül tette meg a több mint 3500 kilométeres távot Ciprustól Angliába.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.