Más nő nevét suttogta szex közben, majdnem belehalt

Forrás: thinkstock -
házasság szex támadás kés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy házaspár éppen romantikus éjszakáját töltötte együtt, amikor a férj nem a felesége keresztnevét kezdte el sóhajtozni. A nő nem tétlenkedett. 

Tíz év házasság után majdnem a férfi életébe került, hogy egy idegen nő nevét kezdte el mondogatni szex közben. A feleséget ez annyira felbőszítette, hogy egy konyhakéssel támadt a férjére, és több helyen megsebesítette. Christopher Balazi a nyakán, a mellkasán és a fején szerzett szúrt sebeket, végül sikerült elmenekülnie - írja a Daily News.

Illusztráció Forrás: thinkstock

A férfit a legközelebbi floridai kórházba szállították, ahol megállapították, hogy nem szenvedett életveszélyes sérüléseket. Christopher elárulta, hogy felesége bipoláris személyiségzavarban szenved. A nőt a rendőrség hamar elfogta, és már a börtönben várja a rá váró ítéletet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.