Szelfizni akart, de a halálba zuhant egy 23 éves lány

halál szelfi lány baleset Ausztrália
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zoe Woolmer éppen Ausztráliában pihent, amikor kiszúrt magának egy merész fotózási helyszínt. Bár biztonságosnak ítélte a szikla peremét, pár perccel később mégis a mélybe zuhant.

A fiatal brit lány a Kings kanyonban túrázott éppen egy csoporttal, amikor többen is képeket szerettek volna készíteni. A látványossághoz érkezők legtöbbször azon szórakoznak, hogy leesős szelfiket készítenek magukról, amelyeken úgy tűnik, mintha mindjárt lezuhannának – írja a Telegraph.

Forrás: Thinkstock

Zoe is hasonló fotót akart lőni magáról, de a lába nem ért le a párkányra, így amikor a fal peremét elengedte, leesett a szikláról. A csapat ötven perc alatt ereszkedett le a lányhoz, aki még élt ekkor, de később a kórházban életét vesztette.

Áldozatokat szed a szelfi Oroszországban

Az orosz belügyminisztérium figyelmeztető kampányba kezdett, amelynek során a szelfizés veszélyeire hívják fel az emberek figyelmét. Az utóbbi időben megnőtt a halálos balesetekhez vezető fotózások száma Oroszországban, így a tárca egy felhívó kampányt készített a lakosságnak.
Meghalt Göncz Árpád volt köztársasági elnökhttp://www.life.hu/news/20151006-elhunyt-goncz-arpad-volt-koztarsasagi-elnok.htmlÉletének 94. évében, családja körében elhunyt Göncz Árpád, a Magyar Köztársság volt elnöke kedden – tudatta a család nevében Gulyás András titkárságvezető az MTI-vel. News--Csernobilba újra visszatértek a nagytestű emlősök http://www.life.hu/news/20151006-csernobilba-nagyban-megnott-az-allat-populacio-az-elmult-evekben.htmlHarminc évvel a világ egyik legsúlyosabb nukleáris balesetének helyszínére a jelek szerint újra visszatér az élet. A katasztrófa területén jávorszarvasok, rőtvadak, és farkasok hemzsegnek. News--Jim Carrey gyógyszereivel adagolta túl magát a színész barátnőjehttp://www.life.hu/news/20151006-jim-carrey-gyogyszereivel-adagolta-tul-magat-a-szinesz-baratnoje-cathriona-white.htmlAhogy a Life.hu is megírta, néhány nappal szakításuk után öngyilkos lett Jim Carrey barátnője, a 28 éves Cathriona White, aki a legfrissebb hírek szerint a színész gyógyszereivel végzett magával. News--Idén többen haltak meg szelfizés közben, mint cápatámadásbanhttp://www.life.hu/news/20150923-tobben-haltak-meg-szelfi-miatt-mint-capatamadasban-2015ben.htmlTöbben vesztették életüket idén szelfizés közben, mint cápatámadásban: 12 embernek okozta halálát az önfotózás, míg csupán nyolc embert marcangolt halálra a tengeri ragadozó a Mashable amerikai hírportál összesítése szerint. NewsThinkstockMenő szelfit akart, de 200 métert zuhant a mélybe http://www.life.hu/news/20150915-szelfizni-akart-a-szikla-peremerol-de-a-melye-zuhant.htmlTeljesen mindegy hol, kivel, vagy mivel, csak szelfi legyen! Fontos szempont viszont, hogy a kép ütős legyen, hiszen csak akkor kapunk rá sok lájkot. Azonban van olyan eset, amikor rosszul sül el a fotózkodás. NewsThinkstockHalott barátnőjével szelfizett, gyilkossággal vádoljákhttp://www.life.hu/news/20150909-halott-baratnojevel-szelfizett-gyilkossaggal-vadoljak.htmlSzelfizett barátnője holttestével egy kínai fiú, majd megosztotta a képet egy kínai közösségi oldalon. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.