Tizenhét év után fogták el a csecsemőgyilkos anyát Székesfehérváron

Forrás: Thinkstock -
csecsemőgyilkosság gyilkosság halál gyilkos csecsemő anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elfogtak egy 34 éves nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy még 1998-ban megölte és egy szeméttárolóba dobta újszülött gyermekét Székesfehérváron - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kedden.

A rendőrök emberölés megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a nővel szemben. A közleményben felidézték: 1998. október 1-jén érkezett bejelentés arról, hogy Székesfehérváron, a József Attila utcában egy ház mögött lévő szeméttárolóban egy csecsemő holttestét találták meg. A rendőrök megállapították, hogy az újszülött bűncselekmény áldozata lett, de az akkori nyomozás során az elkövető kilétét nem lehetett megállapítani, ezért 1999 áprilisában az eljárást megszüntették.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A megszüntetett büntetőeljárások felülvizsgálata során az ügyben olyan adatokat tártak fel, amelyek alapján a nyomozást újra folytathatták. A nyomozók azonosították és előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható nőt, akit gyanúsítottként már ki is hallgattak.

Előállították Lionel Messi bátyját: Tiltott fegyverviselés a vádhttp://www.life.hu/news/20151005-eloallitottak-lionel-messi-batyjat-matias-messit-tiltott-fegyverviseles-miatt.htmlTiltott fegyverviselés miatt a rendőrség előállította az FC Barcelona labdarúgójának, Lionel Messinek a bátyját, Matiast. NewsAFPIsmét nyoma veszett egy indonéz repülőgépnekhttp://www.life.hu/news/20151002-ismet-eltunt-egy-indonez-repulogep.htmlA tervezett leszállás előtt fél órával vesztették el a rádiókapcsolatot a repülőgéppel Sulawesi tartomány déli része fölött - írja az Orgio. NewsMicsoda fordulat! Cristiano Ronaldót kísérte pályára az elgáncsolt szír menekült kisfiahttp://www.life.hu/news/20150920-cristiano-ronaldot-kiiserte-palyara-a-real-madrid-szineiben-az-elgancsoltszir-menekult-kisfia.htmlÚgy tűnik, végül minden jóra fordul a Röszkénél elgáncsolt szír kisfiú családjában, akik Spanyolországban kedztek új életet. News--Meghalt a King Kong rendezője, John Guillerminhttp://www.life.hu/news/20151001-john-guillermin-a-king-kong-rendezoje-meghalt.htmlNyolcvankilenc éves korában, szívrohamban hunyt el szeptember 27-én a kaliforniai Topanga Canyonban lévő otthonában a King Kong rendezője. NewsOrigoIsmét emelkedtek a pedagógusbérek http://www.life.hu/news/20151005-a-koznevelesi-allamtitkar-bejelentette-hogy-emelkedtek-a-pedagogusberek.htmlAz életpályamodell keretében átlagosan 3,4 százalékos emelés érkezett az érintetteknek a szeptemberi fizetéssel - mondta a köznevelési államtitkár. News--Hatalmas botrány Justin Bieber buliján: állítólag bedrogoztak egy modellthttp://www.life.hu/news/20150928-justin-bieber-bulijan-allitolag-bedrogoztak-bailey-scarlett-modellt.htmlBailey Scarlett állítása szerint egy időre felügyelet nélkül hagyta italát Justin Bieber buliján, később pedig olyan rosszul lett, hogy végül kórházba szállították. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.