Kicsi eső, kicsi szél: Lesd meg, milyen idő lesz holnap!

Forrás: Thinkstock -
időjárás október
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, csütörtökön már csak rövid időre süthet ki a nap. Nyugaton inkább a borult időszakok lesznek túlsúlyban, keleten, északkeleten van nagyobb esély napos periódusokra.

Sokfelé tartósan párás lesz a levegő, főleg az éjszakai órákban köd is képződik. Éjszaka a Dunántúlon és a déli megyékben is számíthatunk esőre, záporra, a ködös helyeken szitálásra. Csütörtökön már több helyen, és a szerdainál több csapadékra van kilátás, de a mennyisége így sem lesz jelentős. Csütörtökön az Alföldön és a középső országrészben délkeletire fordul a szél, és időnként megélénkül.

Forrás: Thinkstock

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 8, 13 fok között alakul, de északkeleten néhol ennél pár fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 13, 18 fok között valószínű.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.