Már sejteni, mi végzett az internet 13 éves sztárjával

Forrás: Instagram/officiallybratayley -
YouTube halál kisfiú rejtély videó Caleb Logan család vlogger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy korábban mi is megírtuk, az ismert YouTube-sorozat, a Bratayleys egyik szereplője, Caleb Logan a múlt héten váratlanul elhunyt. Most fél Amerika azt találgatja, vajon mi történhetett a fiatal fiúval.

Az eddigi információk szerint a gyerek halálának természeteses okai voltak, melyet édesanyja, a hivatalos Instagram-oldalukon meg is erősített. A fiú halála annyira váratlanul érte a rajongókat, hogy sokan nem is tudják elképzelni, mi történhetett a gyerekkel. Kedden az anya egy bejegyzést tett közzé, melyben megpróbálta elmagyarázni, hogy mi is történt a fiával.

Forrás: Instagram/officiallybratayley

"Caleb halála sok kérdést vet fel, hiszen a felvételeken a fiam látszólag egészséges volt. Sajnos azonban a nemrég elkészült tesztek bizonyítják, hogy egy eddig fel nem ismert betegség végzett vele. A végső választ az elkövetkező hetekben tudunk majd adni, de addig is szeretnénk megkérni mindenkit, hogy inkább a jó pillanatokra emlékezzünk, mint a halál gondolatára."

A család élőben közvetíti majd a szertartást szerda este több közösségi portálon is, hogy minél többen elbúcsúzhassanak a 13 éves fiútól.

Loganék az utóbbi öt évben megszállottan osztottak meg magárukról különböző videókat, melyek álnéven kerültek fel az internetre. Ezekkel a felvételekkel rövid időn belül emberek millióit vonzották a képernyők elé, és hatalmas népszerűségre tettek szert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.