Máris előkerült a lány, akinek Tom Hanks megtalálta a diákját

Forrás: Twitter / Tom Hanks -
Tom Hanks színész diákigazolvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tom Hanks a Twitteren üzent egy egyetemi hallgatónak, hogy megtalálta a parkban a diákigazolványát, és ha vissza akarja kapni a dokumentumot, akkor keresse az irodáját. Mostanra meg lett a lány is.

Az ABC csatorna reggeli műsora, a Good Morning America kedden le is vadászta az igazolvány tulajdonosát, és behívta a stúdióba a Fordham Egyetemre járó Laurent - írja cikkében az Origo.

Forrás: Twitter / Tom Hanks

A lány elmesélte, hogy a Lincoln Centre melletti parkba ment futni, és a diákigazolványát a telefonja mellé dugta a karpántjába. Az igazolvány akkor eshetett ki, amikor elővette a mobilját, hogy egy őszi hangulatú fotót csináljon vele az Instagramra.

Lauren azért nem reagált egyből Hanks felhívására, mert nincs fent a Twitteren, csak órákkal később értesült az ügyről, amikor e-mailt kapott az egyik tanárától "Híres lettél" tárggyal. Ezt követően minden ismerőse hívogatni kezdte, és nem tudott az iskolai teendőire koncentrálni.

A lány úgy csinált a műsorban, mintha Tom Hankstől várná, hogy keresse meg őt, sőt azt is megjegyezte, hogy már kifizetett 20 dollárt egy új diákigazolványért, azt sugallva, hogy a hollywoodi színész visszatéríthetné neki az összeget. Bár mindez valószínűleg a reggeli műsorokban megszokott, úgynevezett jópofáskodás volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.