13 éves gyerek fejéhez tartottak fegyvert Dunakeszin

Forrás: Thinkstock -
fegyver álrendőr Dunakeszi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Rendőrség! Házkutatás!” felkiáltással rontott egy dunakeszi családra egy négyfős társaság. Készpénzt és kábítószert követeltek tőlük, de ellenálltak, ezért az egyik támadó fegyvert fogott egy 13 éves gyerek fejéhez. Egyikükről fantomkép készült.

Három csuklyás és egy rendőrségi jelvényt és "police” feliratú baseball sapkát viselő férfi támadt egy családra Dunakeszin múlt héten, csütörtökön - tájékoztat az Origo.

Illusztráció. Forrás: Thinkstock

A támadók este fél tízkor "Rendőrség! Házkutatás!” felkiáltással mentek be a házba, ahonnan végül két pár arany fülbevalót és pénzt vittek el. Az egyik támadóról - akin nem volt csuklya - az alábbi fantomkép készült, a rendőrség ez alapján keresi.

Ezt a férfit keresik a rendőrök Forrás: Police.hu

Azt írták, körülbelül 170 centiméter magas, vékony és borostás volt, haja rövid, szőkésbarna. A rendőrség azt kéri, hogy aki felismeri, hívja a 107-es, vagy a 112-es központi segélyhívót.

Ne hagyd otthon az ernyőd! Ilyen időnk lesz péntekenhttp://www.life.hu/news/20151008-idojaras-elorejelzes-ne-hagyd-otthon-az-ernyod-ilyen-idonk-lesz-penteken.htmlBorús, esős idő lesz péntek estig, különösen északon. Délen itt-ott felszakadozhat a felhőzet. Szombaton kevés eső várható, vasárnap sok, és akkor már hideg is lesz. NewsThinkstockTeljesen átalakul a Facebook - Mostantól így lájkolsz!http://www.life.hu/news/20151008-a-jovoben-kulonbozo-hangulatjelekkel-fogjuk-kifejezni-mit-erzunk-facebookon.htmlÚj gombok váltják fel a megszokottakat a legnépszerűbb közösségi oldalon. Nemsokára több lehetőségünk lesz kifejezni, mit is érzünk. NewsOrigoElképesztő! Cápa mentette meg a haláltól a férfithttp://www.life.hu/news/20151008-capa-tamadta-meg-a-ferfit-majd-kiderult-hogy-rakos-daganat-van-a-testeben.htmlEugene Finney éppen a Csendes-óceánban úszott, amikor váratlanul megtámadta egy cápa. Szerencsére az eset nem lett halálos kimenetelű, de a férfi szerint ez nem volt véletlen: az állat jelezni akart neki. NewsOrigoHáromszor öklelte fel a bika, de épségben megúsztahttp://www.life.hu/news/20151008-haromszor-oklelt-fel-a-bika-spanyolorszagban-de-meguszta.htmlHáromszor öklelte fel a bika, mégis, csodával határos módon, komoly sérülések nélkül megúszta az esetet egy férfi a kelet-spanyolországi Almassora városában rendezett bikafuttatáson - adta hírül az El Periódico Mediterráneo című napilap. News--Háromszor öklelte fel a bika, de épségben megúsztahttp://www.life.hu/news/20151008-haromszor-oklelt-fel-a-bika-spanyolorszagban-de-meguszta.htmlHáromszor öklelte fel a bika, mégis, csodával határos módon, komoly sérülések nélkül megúszta az esetet egy férfi a kelet-spanyolországi Almassora városában rendezett bikafuttatáson - adta hírül az El Periódico Mediterráneo című napilap. News--Íme, a halálraítéltek utolsó vacsorái - Fotók!http://www.life.hu/news/20151008-a-halalraiteltek-utolso-vacsorairol-keszult-fotok-egyszeruen-dobbenetesek.htmlAmerika börtöneiben ma is rengetegen várnak az ítéletük végrehajtására. A halálsoron lévő elítéltek sokszor utolsó kérésként egy különleges vacsorára vágynak. Egy fotógráfus erről készített sorozatot. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.