Békésen aludt, miközben egy medve rágcsálta a fejét

Forrás: Thinkstock -
sátor medve vadász támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon mély álomban lehetett az a vadász, aki kisebb sérülésekkel ugyan, de megúszta a vadállattal való találkát. 

Stephen Vouch péntek éjjel a szokásos éjszakai vadászaton vett részt a barátaival, amikor a medve bemerészkedett a sátraik közé. A férfi nagyon guszta lehetett, hiszen rögtön felkeltette az állat érdeklődését, azonban a "falatozás" nem tartott sokáig. - írja a FoxNews.

Forrás: Thinkstock

Vouch ordítására az egész tábor felébredt, és bár a medve menekülőre fogta, mégis lelőtték. A 29 éves áldozat sérüléseit a legközelebbi kórházban ellátták, és pár nap után haza is mehetett.

Négyéves kisfiúval végzett a mozgólépcsőhttp://www.life.hu/news/20151009-negyeves-kisfiu-halalat-okozta-egy-mozgolepcso-kinaban.htmlSzörnyű tragédia rázta meg a kínai Csungking városát. Az egyik metróállomás mozgólépcsőjének szalagkorlátja magával rántott, és a padlóhoz szorított egy négyéves kisfiút, aki az eset következtében a helyszínen meghalt. NewsThinkstockHackerek támadták meg Bochkor Gáborék rádióműsoráthttp://www.life.hu/news/20151009-hackerek-tamadtak-meg-bochkor-gaborek-radiomusorat.htmlTöbb országból is panaszkodtak hallgatók, hogy online nem fogható a Music FM reggeli műsora, az Önindító. NewsOrigoKis Grófó zenéjére mulatott a győztes magyar fociválogatott - Videó!http://www.life.hu/news/20151009-kis-grofo-zenejere-mulatott-a-gyoztes-magyar-focivalogatott.html"No roxa áj, te vagy itt a király" - így szól Kis Grófo nótájának egy sora. A magyar fociválogatott tagjai pedig valóban nagy királyok, és ezt meg is ünnepelték, természetesen a Grófó-nótával. News--Megható reklám ríkatja meg nők milliót - Zsepit elő!http://www.life.hu/news/20151009-meghato-reklamot-keszitett-egy-ragogyarto-ceg-a-video-lattan-mi-is-zokogtunk.htmlEgyetlen nap alatt közel 27 millióan osztották meg a következő videót, melyet egy rágógyártó cég tett közzé. Minden bizonnyal az év legmeghatóbb reklámját láthatjuk. NewsOrigoAndy Vajna: "Soha nem vettem Galambos Lajos lakóparkjában ingatlant"http://www.life.hu/news/20151009-lagzi-lajcsi-korabban-azt-allitotta-andy-vajna-is-vett-tole-ingatlant-a-producer-tagadja.htmlLagzi Lajcsi állítólag korábban büszkén nyilatkozott arról, hogy Andy Vajna is vásárolt tőle egy ingatlant – a producer azonban ezt tagadja. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoTeljesen átalakul a Facebook - Mostantól így lájkolsz!http://www.life.hu/news/20151008-a-jovoben-kulonbozo-hangulatjelekkel-fogjuk-kifejezni-mit-erzunk-facebookon.htmlÚj gombok váltják fel a megszokottakat a legnépszerűbb közösségi oldalon. Nemsokára több lehetőségünk lesz kifejezni, mit is érzünk. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.