Megható reklám ríkatja meg nők milliót - Zsepit elő!

videó megható szerelem rágógumi reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyetlen nap alatt közel 27 millióan osztották meg a következő videót, melyet egy rágógyártó cég tett közzé. Minden bizonnyal az év legmeghatóbb reklámját láthatjuk.

A megosztások őrületes számából ítélve mindenki szívét elnyerte a közel két perces felvétel, melyben igazi lovestory kerekedik egy rágó cseréből pillanatok alatt. A videón a pár megismerkedését, és kibontakozó kapcsolatát láthatjuk. A vége természetesen egy romantikus csavarral zárul.

Kamerák előtt találkoztak régi nagy szerelmükkel - Megható videó!

Egy spanyol tévéműsor összehozott egymással öt olyan párt, akik között régen hatalmas szerelem volt, ám a sors szétszakította őket. A sírás itt is garantált!
Hackerek támadták meg Bochkor Gáborék rádióműsoráthttp://www.life.hu/news/20151009-hackerek-tamadtak-meg-bochkor-gaborek-radiomusorat.htmlTöbb országból is panaszkodtak hallgatók, hogy online nem fogható a Music FM reggeli műsora, az Önindító. NewsOrigoTeljesen átalakul a Facebook - Mostantól így lájkolsz!http://www.life.hu/news/20151008-a-jovoben-kulonbozo-hangulatjelekkel-fogjuk-kifejezni-mit-erzunk-facebookon.htmlÚj gombok váltják fel a megszokottakat a legnépszerűbb közösségi oldalon. Nemsokára több lehetőségünk lesz kifejezni, mit is érzünk. NewsOrigoZsepiket elő! Íme, az 5 kedvenc idézetünk a Szerelmünk lapjaibólhttp://www.life.hu/kult/20151009-ime-az-ot-kedvenc-idezetunk-a-szerelmunk-lapjaibol.htmlEgyszerűen imádtuk Nicholas Sparks 1996-ban írt The Notebook című regényének filmadaptációját! Allie és Noah története ma is nők millióinak a szemébe csal könnyeket, mi pedig összegyűjtöttük az 5 legmeghatóbb idézetet a filmből. KultNorthfotoÉljen Bella és Edward! Jön az új Alkonyat-könyv!http://www.life.hu/kult/20151008-jon-az-uj-alkonyat-konyv.htmlHa Alkonyat-fan voltál, most igazán örülhetsz. Nem kell újra elolvasnod a rongyosra lapozott köteteket, hiszen jön a legújabb rész! Kult--Újra együtt játszik a Love Story szerelmespárjahttp://www.life.hu/kult/20151007-a-love-story-szerelmesparja-ali-macgraw-es-ryan-o-neal-ujra-egyutt-jatszanak.html45 évvel a könnyfakasztó film után újra összeáll a Love Story egykori szerelmespárja, Ali MacGraw és Ryan O’Neal. KultOrigoAngol királynő és mozihős: II. Erzsébet a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20151005-angol-kiralyno-es-mozihos-ii-erzsebet-a-filmvasznon.htmlMeglehetősen ritka, hogy valakiről még életében filmet forgassanak, az meg szinte példátlan, hogy még halála előtt rendszeresen feltűnjön az alakja különböző színészek megformálásában a vásznon és a képernyőn. II. Erzsébet 63 éve uralkodik, és közben popkulturális jelenség lett – mi pedig most a Hercegnők éjszakája című friss film kapcsán összegyűjtöttük a legemlékezetesebb „szerepléseit”. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.