Tizenhárom éves eltűnt kislányt keres a rendőrség

Forrás: Police.hu -
Baranya megye iskola rendőrség eltűnt gyerek kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baranyi Tímea Márta október 5-én reggel elindult az iskolába, de már nem érkezett meg, és azóta életjelet sem adott magáról. A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított az ügyben.  

A gyermek felkutatására tett kísérletek eddig nem szolgáltak eredménnyel. A lány körülbelül 155-160 centiméter magas, normál testalkatú. Hosszú barna haja van, a szeme szintén barna színű. Az eltűnésekor rózsaszín, kapucnis felsőt, és fekete nadrágot viselt, rózsaszín tornacipővel - írja a police.hu.

Forrás: Police.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 "Telefontanú" zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Madonna több táncosát is letartoztatták drogfogyasztás miatthttp://www.life.hu/news/20151006-madonna-tobb-tancosa-is-drogot-fogyasztott-a-kanadai-hataron.htmlA világhírű énekesnő több háttértáncosát is lekapcsolták a kanadai határon, mert a fiatalok füveztek az őket szállító autóban. News--Király Viktor: "Eleinte haragudtam Lindára, hogy benevezett"http://www.life.hu/news/20151008-kiraly-viktor-eleinte-haragudott-kiraly-lindara-hogy-benevezte-a-the-voice-tehetsegkutatoba.htmlAhogyan azt már korábban megírtuk, Király Viktort testvére, Linda nevezte be az amerikai tehetségkutatóba, Viktor pedig emiatt kissé neheztelt is rá. NewsOrigoÍme, a világ legszomorúbb cicája - Fotó!http://www.life.hu/news/20151006-luhu-a-vilag-legszomorubb-arcu-cicaja-es-a-jelek-szerint-vilaguralomra-tor.htmlLuhu képeit látva egyszerűen elolvadtunk, hiszen ilyen cuki cicát régen láthattunk. Úgy tűnik, az internet népe is imádja, hiszen lassan már 93 ezer követője van. NewsOrigoHoppá, lehet, hogy a pasid kutakodik a Facebookodban? Buktasd le!http://www.life.hu/news/20151006-igy-lehet-megnezni-ki-lepett-be-a-facebookodba.htmlBocsi, Facebookon leskelődők, mostantól nem vagytok biztonságban. Bárki lecsekkolhatja, hogy milyen gépről, mikor léptek be fiókjába. NewsOrigoExkluzív! Kulcsár Edina nagy bejelentést tetthttp://www.life.hu/sztarok/20151009-kulcsar-edina-nagy-bejelentest-tett-eloszor-a-life-hun.htmlKulcsár Edina a Life.hu kamerái előtt tett nagy bejelentést. Izgalmas hírek a világ második legszebb nőjétől! TV + Sztárok--Életveszélyes produkció a Hungary's Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151008-eletveszelyes-produkcio-a-hungarys-got-talentben-juni-emese-akrobatikus-mutatvanya-kozben-nem.htmlA 24 éves Juni Emese egy különleges, akrobatikus számmal vág neki a szombaton startoló Hungary's Got Talentnek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.