Édesapja mellé temették Jim Carrey öngyilkos exbarátnőjét, Cathriona White-ot

Forrás: Northfoto -
halál öngyilkos Cathriona White temetés Jim Carrey öngyilkosság szcientológia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható szertartás keretein belül, édesapja mellett helyezték örök nyugalomra Cathriona White-ot, Jim Carrey egykori barátnőjét, aki nemrég gyógyszerekkel vetett véget életének. A temetésén egykori szerelme, a hollywoodi színész is részt vett.

Több mint százan vettek részt a tegnap esti gyászszertartáson, melyet Cathriona White tiszteletére rendeztek. A fiatal lány koporsóját szűk családja vette körül. A 30 éves Cathriona testét ma délelőtt helyezték örök nyugalomra, édesapja mellett - írja a Daily Mail, ahol képeket is közöltek a búcsúztatóról.

Forrás: Northfoto

Ahogyan arról korábban beszámoltunk: Jim Carrey exe közvetlenül szakításuk után vetett véget az életének. Többek szerit azonban házasságának és az édesanyjával való vitájának is köze lehet végzetes döntéséhez.

Tragédia! Megtalálták a Skóciában eltűnt magyar focista holttestéthttp://www.life.hu/news/20151010-megtalaltak-a-skociaban-elo-vass-milan-holttestet.htmlMég augusztusban veszett nyoma a Skóciában letelepedő magyar focistának, akinek most bukkantak rá a holttestére. News--Visszavehetik Lajcsi állami kitüntetéseit?http://www.life.hu/news/20151010-galambos-lajos-allami-kitunteteseit-is-visszavehetik.htmlAmennyiben jogerősen elítélik, sajtóhírek szerint akár állami kitüntetéseit is visszavehetik Galambos Lajostól, aki jelenleg előzetes letartóztatásban van. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoBékésen aludt, miközben egy medve rágcsálta a fejéthttp://www.life.hu/news/20151009-alvas-kozben-tamadt-az-alvo-vadaszra-egy-medve-az-allatot-kesobb-lelottek.htmlNagyon mély álomban lehetett az a vadász, aki kisebb sérülésekkel ugyan, de megúszta a vadállattal való találkát. NewsThinkstockNégyéves kisfiúval végzett a mozgólépcsőhttp://www.life.hu/news/20151009-negyeves-kisfiu-halalat-okozta-egy-mozgolepcso-kinaban.htmlSzörnyű tragédia rázta meg a kínai Csungking városát. Az egyik metróállomás mozgólépcsőjének szalagkorlátja magával rántott, és a padlóhoz szorított egy négyéves kisfiút, aki az eset következtében a helyszínen meghalt. NewsThinkstockMegható reklám ríkatja meg nők milliót - Zsepit elő!http://www.life.hu/news/20151009-meghato-reklamot-keszitett-egy-ragogyarto-ceg-a-video-lattan-mi-is-zokogtunk.htmlEgyetlen nap alatt közel 27 millióan osztották meg a következő videót, melyet egy rágógyártó cég tett közzé. Minden bizonnyal az év legmeghatóbb reklámját láthatjuk. NewsOrigoDöbbenetes! Akár két év börtönt is kaphat Lionel Messihttp://www.life.hu/news/20151009-lionel-messi-a-barcelona-focistaja-akar-22-honap-bortonbuntetest-kaphat-adocsalas-miatt.htmlAz államügyész tanácsára meggondolta magát a Lionel Messi adócsalási ügyét vezető bíró, így annak ellenére, hogy úgy tűnt, megszüntetik az eljárást a focista ellen, most mégis börtön fenyegeti Messit. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.