Dráma! Megfulladt egy kétéves kisfiú, míg az anyja Facebookozott

Facebook baleset fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rokonok többször is figyelmeztették a négygyermekes Claira Barnettet, hogy kerítse el valahogy a lakásuk közelében lévő tavat, mondván balesetveszélyes. A nő nem törődött az intelmekkel.

Pár nappal harmadik születésnapja előtt fulladt meg egy kisfiú az angliai Beverley-ben. Édesanyja épp a barátaival beszélgetett és képeket töltött fel a Facebookra, amikor gyermeke elmerült a vízben - írja a Daily Mail.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A kis Joshua Barnett a tó körül játszott, a mamája azonban nem figyelt rá. A rendőrségnek azt mondta, 10 másodpercet alatt ott termett, az viszont nem derül ki, hogy a kicsi mennyi ideig volt a víz alatt. A kétéves fiú a kórházban életét vesztette.

Barnettet, akinek négy gyermeke három különböző férfitől született, többen figyelmeztették már a veszélyre, de ő nem foglalkozott vele, nem kerítette el a bérelt háza udvarán lévő tavat. Úgy tudni, az anya végül bűnösnek vallotta magát.

Terrortámadás! Egy béketüntetés gyülekezőhelyén robbantottak Ankarábanhttp://www.life.hu/news/20151010-terrortamadas-ankaraban-egy-beketuntetes-gyulekezohelyen-robbantottak-halottak-es-serultek-is-vannak.htmlRobbanás történt a török fővárosban, Ankarában, egy béketüntetés gyülekezőhelyén. Az áldozatok száma meghaladja a harmincat, és több mint százhúsz sebesült is van. A török kormány terrortámadásnak minősítette az esetet.NewsDrámai! Így gyilkolhatták meg Bobbi Kristina Brown-thttp://www.life.hu/news/20151010-igy-gyilkolhattak-meg-whitney-houston-lanyat-bobbi-kristina-brownt.htmlMegdöbbentő részletek láttak napvilágot arról, hogyan végezhetett Whitney Houston lányával kedvese, Nick Gordon. News--Édesapja mellé temették Jim Carrey öngyilkos exbarátnőjét, Cathriona White-othttp://www.life.hu/news/20151010-eltemettek-jim-carrey-ongyilkos-ex-baratnojet-cathorina-white-ot.htmlMegható szertartás keretein belül, édesapja mellett helyezték örök nyugalomra Cathriona White-ot, Jim Carrey egykori barátnőjét, aki nemrég gyógyszerekkel vetett véget életének. A temetésén egykori szerelme, a hollywoodi színész is részt vett. News--Havonta 27 milliót költ partikra, felesége és csajai plasztikáira az iparmágnáshttp://www.life.hu/news/20151008-bastian-yotta-nemet-szarmazasu-iparmagnas-luxus-baywatch-eletet-el.htmlBastian Yotta német származású iparmágnás saját bevallása szerint felépítette saját Baywatch életét – csak az életmentés hiányzik az egészből. Ehelyett azonban havi 27 millió forintot költ csajai plasztikai műtéteire, felesége shoppingolására, sportkocsikra és partikra. News--Visszavehetik Lajcsi állami kitüntetéseit?http://www.life.hu/news/20151010-galambos-lajos-allami-kitunteteseit-is-visszavehetik.htmlAmennyiben jogerősen elítélik, sajtóhírek szerint akár állami kitüntetéseit is visszavehetik Galambos Lajostól, aki jelenleg előzetes letartóztatásban van. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.