Tragédia! Megtalálták a Skóciában eltűnt magyar focista holttestét

Forrás: Thinkstock -
halál holttest focista Skócia eltűnt emberek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még augusztusban veszett nyoma a Skóciában letelepedő magyar focistának, akinek most bukkantak rá a holttestére. 

Vass Milán még augusztusban tűnt el skóciai otthonából, iratai és bankkártyája nélkül. A bama.hu szerint most DNS-minták alapján azonosították földi maradványait.

Forrás: Thinkstock

A komlói származású fiú állítólag depresszióval küzdött és a feltételezések szerint önkezével vetett véget az életének. Az eltűnése előtti utolsó estéjén édesapjával vacsorázott, majd a lakótársaival maradt a házban, de reggel már hűlt helyét találták - írja a Blikk.

Visszavehetik Lajcsi állami kitüntetéseit?http://www.life.hu/news/20151010-galambos-lajos-allami-kitunteteseit-is-visszavehetik.htmlAmennyiben jogerősen elítélik, sajtóhírek szerint akár állami kitüntetéseit is visszavehetik Galambos Lajostól, aki jelenleg előzetes letartóztatásban van. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoDöbbenetes! Akár két év börtönt is kaphat Lionel Messihttp://www.life.hu/news/20151009-lionel-messi-a-barcelona-focistaja-akar-22-honap-bortonbuntetest-kaphat-adocsalas-miatt.htmlAz államügyész tanácsára meggondolta magát a Lionel Messi adócsalási ügyét vezető bíró, így annak ellenére, hogy úgy tűnt, megszüntetik az eljárást a focista ellen, most mégis börtön fenyegeti Messit. NewsAFPMeghalt Göncz Árpád volt köztársasági elnökhttp://www.life.hu/news/20151006-elhunyt-goncz-arpad-volt-koztarsasagi-elnok.htmlÉletének 94. évében, családja körében elhunyt Göncz Árpád, a Magyar Köztársság volt elnöke kedden – tudatta a család nevében Gulyás András titkárságvezető az MTI-vel. News--Tizenhét év után fogták el a csecsemőgyilkos anyát Székesfehérváronhttp://www.life.hu/news/20151006-tizenhet-ev-utan-fogtak-el.htmlElfogtak egy 34 éves nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy még 1998-ban megölte és egy szeméttárolóba dobta újszülött gyermekét Székesfehérváron - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kedden. News--Ismét nyoma veszett egy indonéz repülőgépnekhttp://www.life.hu/news/20151002-ismet-eltunt-egy-indonez-repulogep.htmlA tervezett leszállás előtt fél órával vesztették el a rádiókapcsolatot a repülőgéppel Sulawesi tartomány déli része fölött - írja az Orgio. NewsHáromszor öklelte fel a bika, de épségben megúsztahttp://www.life.hu/news/20151008-haromszor-oklelt-fel-a-bika-spanyolorszagban-de-meguszta.htmlHáromszor öklelte fel a bika, mégis, csodával határos módon, komoly sérülések nélkül megúszta az esetet egy férfi a kelet-spanyolországi Almassora városában rendezett bikafuttatáson - adta hírül az El Periódico Mediterráneo című napilap. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.