Szigorú diéta? Ez történik, ha valaki túl kövér a szexhez

Forrás: Wikimedia Commons -
párzás jaguár szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jobban érdekli az evés, mint a párzás Delhi állatkertjének elhízott hím jaguárját. A példányt egy szaporítási program keretében vitték az indiai fővárosba, azonban lustasága miatt visszaküldték eredeti otthonába, egy délnyugat-indiai állatkertbe.

A 12 éves Salman névre hallgató példányt még a délnyugat-indiai Kerala állam egyik állatkertjéből kölcsönözték egy éve, az állat azonban nem mutatott érdeklődést a számára kirendelt nőstény, Kalpana iránt - írja a BBC.

Az állatgondozók szerint a ragadozót sokkal jobban érdeklik a termetes húsfalatok, mint párja társasága - derül ki az Origo cikkéből.

Egy jóval fittebb példány (illusztráció) Forrás: Wikimedia Commons

Az állatkert több munkatársa szerint azonban nem a testsúly, hanem az áthelyezés okozta stressz váltotta ki az állat passzív magatartását. Az elhízott ragadozóról az Indian Express közölt képet.

A jaguárok (Panthera onca) előfordulási területe hatalmas, mivel az Amerikai Egyesült Államok délnyugati részétől kezdve Mexikón és a többi közép-amerikai országon, valamint Dél-Amerika legnagyobb részén keresztül egészen Argentína északi részéig tart. Ennek ellenére a jaguárállományok egyedszámai rohamosan csökkennek. A Természetvédelmi Világszövetség (IUCN) mérsékelten fenyegetett fajként tartja számon ezt a csúcsragadozót, és attól tart, hogy a jövőben ki fog halni a vadonból.

Bármennyire is nem akarjuk, jön az esőhttp://www.life.hu/news/20151012-ujra-jon-az-eso.htmlKékestetőn vasárnap este eső helyett már havas eső hullott, de a hó nem maradt meg. A hőmérséklet csúcsértéke jelentősen alacsonyabb volt a sokévi átlagnál - számolt be az MTI. NewsThinkstockGyászol a magyar filmvilág! Elhunyt Badal Jánoshttp://www.life.hu/news/20151012-meghalt-badal-janos-operator.htmlNyolcvannyolc éves korában elhunyt Badal János operatőr. Legismertebb munkája a Playtime című film volt. News--Siess haza, mert rommá ázhatsz! És holnap se hagyd otthon az ernyőd!http://www.life.hu/news/20151012-idojaras-hetfon-ujra-beborult-es-eso-varhato-kedden-pedig-ismet-szuksegunk-lesz-az-esernyokre.htmlHétfőn bár pár órára előbukkant a napocska, az örömünk nem tarthatott sokáig. A ronda esőfelhők pedig estefelé ismét lecsaphatnak. NewsThinkstockEgy 20 éves férfi kirabolta, majd megerőszakolta fiú ismerősét http://www.life.hu/news/20151012-eroszakoskodott-majd-ki-is-rabolta-fiu-ismeroset-a-huszeves-tamado.htmlAz eset vasárnap hajnalban történt Tatabányán. A férfi a szexuális erőszak mellett ki is rabolta az áldozatát. NewsThinkstockÍgy tanítja emberségre a világot egy 22 éves fiú – Szívmelengető fotó!http://www.life.hu/news/20151012-godfrey-cuotto-megfogta-egy-vak-es-szellemileg-serult-ember-kezet-a-buszon.htmlNéha csak annyi is elég, ha kinyújtod a kezed egy szenvedő felé. Kicsit már ezzel is meg lehet váltani a világot, ahogy a 22 éves Godfrey Cuotto tette. News--Brutális! Kutyagumi miatt késelte meg szomszédjáthttp://www.life.hu/news/20151012-kutyagumi-miatt-keselte-meg-szomszedjat.htmlEgy floridai férfinak elege lett, hogy szomszédja mindig az ő háza előtti fűbe végezteti kutyájával a dolgát. Legutóbbi vitájuk brutális gyilkossággá fajult. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.