Dráma! Bomba robbant Katalin és Vilmos otthona mellett

Forrás: AFP/Chris Jackson -
Katalin hercegnő brit királyi család Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem messze a Kensington-palotától, a szomszédos orosz nagykövetségnél helyezték el a gyanús csomagot. Délelőtt fél 10-kor óriási készültséggel jelentek meg a rendőrök és a tűzszerészek a helyszínen.

A Daily Mail beszámolója szerint a rendőrök azonnal lezárták a környéket. Azt egyelőre nem tudni, kinek szánták a bombát, a Buckingham-palota azonban a Daily Starnak megerősítette, hogy a hercegi pár Londonban tartózkodott a kérdéses időpontban.

Forrás: AFP/Chris Jackson

"Gyanús csomaghoz riasztották a rendőrséget, melyről később kiderült, hogy bomba. Lezártuk a helyszínt, ott helyben felrobbantottuk a detonátort, de ettől függetlenül nem tartjuk igazán nagy vészhelyzetnek" - nyilatkozta a Daily Starnak a rendőrség szóvivője.

Úgy tudni, nem sokkal később egy másik terrorcselekmény is történt, nem messze, a Trafalgar tér mellett kellett kiüríttetni egy templomot,

amelyben egy vegyifegyver-gyanús csomagot találtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.