Reménykeltő hírek: kissé javult Schumacher állapota

Forrás: AFP/Orlando Kissner -
pilóta Sabine Kehm Forma-1 Michael Schumacher állapot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyes források szerint reménykeltő a Forma-1-es pilóta állapota.

A hírek szerint kevéssé ugyan, de javult a Forma-1-es pilóta állapota, a helyzet azonban továbbra is súlyos. A Yibada szerint Philippe Streiff egykori pilóta Schumacherről azt nyilatkozta korábban, szerinte nemcsak lebénult, hanem emlékezete és beszédközpontja is jelentősen sérült.

Forrás: AFP/Orlando Kissner

Mióta felesége elrendelte a hírzárlatot, csak nagyon kevés információ látott napvilágot Schumiról, akit a Genfi-tóra néző házában kezelnek. Családja és menedzsere szerint maga Schumacher is azt szeretné, hogy titkosan kezeljék a róla szóló információkat.

Fiatal lányokat vett rá a prostitúcióra egy kaposvári taxishttp://www.life.hu/news/20151012-vadat-emeltek-egy-taxis-ellen-aki-prostituciora-vett-ra-fiatal-lanyokat.htmlKerítés és más bűncselekmények miatt vádat emelt a Kaposvári Járási Ügyészség egy taxis és három társa ellen - közölte a Somogy Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-vel. NewsOrigoBrutális! Kutyagumi miatt késelte meg szomszédjáthttp://www.life.hu/news/20151012-kutyagumi-miatt-keselte-meg-szomszedjat.htmlEgy floridai férfinak elege lett, hogy szomszédja mindig az ő háza előtti fűbe végezteti kutyájával a dolgát. Legutóbbi vitájuk brutális gyilkossággá fajult. NewsThinkstockNem szedte a gyógyszereit, ezért lett öngyilkos a focistahttp://www.life.hu/news/20151012-vass-milan-focista-nem-szedte-a-depressziora-felirt-gyogyszereit-ezert-lehetett-ongyilkos.htmlNem szedte a depresszióra felírt gyógyszereit a Skóciában egy hónappal ezelőtt eltűnt Vass Milán, akiről kiderült, hogy öngyilkos lett. News--Terrortámadás! Egy béketüntetés gyülekezőhelyén robbantottak Ankarábanhttp://www.life.hu/news/20151010-terrortamadas-ankaraban-egy-beketuntetes-gyulekezohelyen-robbantottak-halottak-es-serultek-is-vannak.htmlRobbanás történt a török fővárosban, Ankarában, egy béketüntetés gyülekezőhelyén. Az áldozatok száma meghaladja a harmincat, és több mint százhúsz sebesült is van. A török kormány terrortámadásnak minősítette az esetet.NewsHavonta 27 milliót költ partikra, felesége és csajai plasztikáira az iparmágnáshttp://www.life.hu/news/20151008-bastian-yotta-nemet-szarmazasu-iparmagnas-luxus-baywatch-eletet-el.htmlBastian Yotta német származású iparmágnás saját bevallása szerint felépítette saját Baywatch életét – csak az életmentés hiányzik az egészből. Ehelyett azonban havi 27 millió forintot költ csajai plasztikai műtéteire, felesége shoppingolására, sportkocsikra és partikra. News--Százszor verte össze barátnőjét a tarnazsadányi férfihttp://www.life.hu/news/20151012-szazszor-verte-ossze-baratnojet-negy-ev-alatt.htmlSúlyos testi sértés gyanúja miatt indítottak eljárást egy 24 éves tarnazsadányi férfi ellen. Az információk szerint fémcsővel verte élettársát.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.