Nem szedte a gyógyszereit, ezért lett öngyilkos a focista

Forrás: Thinkstock -
depresszió gyógyszer orvos öngyilkosság pszichiátria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szedte a depresszióra felírt gyógyszereit a Skóciában egy hónappal ezelőtt eltűnt Vass Milán, akiről kiderült, hogy öngyilkos lett.

A 29 éves fiú holttestét néhány nappal ezelőtt találták meg, feltételezhetően önkezével vetett véget az életének.

„Éjszaka szólalt meg a telefon, így közölték velem, hogy holtan találták meg a fiamat. Milkó korábban soha nem ment el úgy hosszabb időre, hogy előre ne szólt volna valamelyik családtagjának, még amikor nyaralni ment, akkor is napi kapcsolatban volt velük. Így a több mint egy hónapos teljes hallgatás már önmagában vészjósló volt” – nyilatkozta a Blikknek a fiú apja, Vass Illés.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Milán végső elhatározása előtt utoljára Facebookon beszélgetett egyik lányismerősével, akivel még a pszichiátrián ismerkedtek meg: a fiú családi és magánéleti problémái miatt került ide, ő maga kérte az orvosok segítségét.

„Januárban szakított a barátnőjével, ez nagyon megviselte. Bár többen közeledtek hozzá, nem volt nyitott az új kapcsolatra” – árulta el az édesapa, aki azt is elmondta, hogy Milán nem szedett semmilyen gyógyszert, a depressziója ellen felírtakat sem, mert nehezen viselte a szerek mellékhatásait.

A brit nyomozók a személyes adatok védelmére hivatkozva még a fiú apjának sem adtak felvilágosítást fia halálának körülményeiről.

Leesett az első hó: Kékestetőn landoltak az első hópelyhekhttp://www.life.hu/news/20151012-oktoberben-magyarorszagon-leesett-az-elso-ho-kekesteton-landoltak-az-elso-hopelyhek.htmlMegjött! A Mátrában, Kékestetőn esett vasárnap este háromnegyed hétkor - jelentette az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--Te ezeket ikszelted? Íme, a hatos lottó nyerőszámaihttp://www.life.hu/news/20151011-ime-a-hatos-lotto-nyeroszamai.htmlA 41. héten megtartott hatos lottószámsorsoláson nem volt telitalálatos szelvény, de az 5 találatossal is szép kis summa üthette a markát a nyerteseknek. NewsThinkstockHalálra gázolt több embert Diana Dinu, román szépségkirálynőhttp://www.life.hu/news/20151011-halalra-gazolt-4-embert-diana-dinu-roman-szepsegkiralyno.htmlA 25 éves szépség autójával egy lovaskocsiba rohant a romániai Haret közelében.NewsOrigoUgye beszerezted a téli cuccokat? A Mátrában este már havazhathttp://www.life.hu/news/20151011-a-matraban-este-mar-havazhat.htmlVedd elő a bundabugyit és a szőrmés kesztyűt. Este hóvá változhat az eső az Északi-Középhegység magasabb részein. NewsThinkstockTömegközlekednél? Ma inkább gyalogolj - Korlátozott a forgalom Budapestenhttp://www.life.hu/news/20151011-korlatozott-a-forgalom-budapesten-a-sportrendezvenyek-miatt.htmlJelentős forgalomkorlátozásokra kell ma számítani a fővárosban és módosul sok közösségi közlekedési járat menetrendje is a 30. Spar Budapest Maraton Fesztivál és a lánchídi kerékpáros felvonulás miatt. News--Tragédia! 14 éves lányt gázolt halálra a vonat Szegednélhttp://www.life.hu/news/20151010-14-eves-lanyt-gazolt-halalra-a-vonat-szegednel-tragedia-kitelek-es-balastya-kozott.htmlHalálra gázolt egy nőt a Szegedre tartó Móra intercity Kistelek és Balástya között. NewsMTI/Máthé Zoltán

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.