dokumentumfilm gyilkosság Nirvana öngyilkosság Kurt Cobain
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint két évtizede, hogy holtan találták lakásában a Nirvana frontemberét. A hivatalos álláspont szerint öngyilkos lett, de ezt sokan azóta sem hiszik el.

Egy új dokumentumfilm, a Soaked In Bleach szerint nem a legendás zenész végzett magával egy fejlövéssel, hanem meggyilkolták.

Forrás: MTV

Courtney Love miatt lett öngyilkos Kurt Cobain?

Meglepő vallomást tett a Nirvana frontemberének özvegye, Courtney Love. Olvasd el a Life.hu cikkét!

A film készítője, Benjamin Statler igyekezett minden nyomot újra előásni, és minden nyomozóval felvenni a kapcsolatot. A legütősebb bizonyítéka: a búcsúlevélnek kikiáltott jegyzet hamis. Összehasonlították ugyanis a kézírását, és bizonyos eltéréseket véltek felfedezni, amiből levonták a következtetést: nem biztos, hogy a zenész írta az egész levelet.

A levél vége Forrás: Soaked In Bleach

A jegyzet első részét Kurt Cobain gyerekkori képzelt barátjához írta és a zenéhez való kapcsolatáról vall. A levél utolsó négy sorában – amelyben a törvényszéki nyelvész szerint az imént említett eltérések láthatók – a sztár feleségéhez és kislányához fordul, és pont ez a búcsúzkodás olvasható teljesen más kézírással.

Kurt Cobain lánya hozzáment édesapja hasonmásához

Frances Bean Cobain és Isaiah Silva több év együtt járás után összekötötték az életüket. A szertartás olyan szűk körű volt, hogy még az örömanya, Courtney Love sem jelent meg. Nézd meg róluk a fotót itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.