Seprűnyéllel erőszakolták halálra a korábban pedofília miatt elítélt férfit

Forrás: BBC -
mentő megerőszakolás rendőrség sérülés nyomozás bántalmazás ítélet seprűnyél szexuális bűncselekmény pedofília támadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség elfogta azt a négy embert, akik szexuálisan bántalmazták a 63 éves Terry Oldmant, miután megtudták, hogy a férfi korábban nemi erőszakot követett el egy fiatal lányon.

Egyelőre tagadja bűnösségét az a három férfi és a nő, akik halálra kínozták lakótársukat, Terry Oldmant. A 63 éves férfi együtt élt bántalmazóival az angliai Camborne-ben.

Terry Oldman egy házban élt bántalmazóival. Forrás: BBC

Amikor a 24 éves Aaron Mallon, a 43 éves Michelle Casterton, a 23 éves Daniel Quinn, és a 32 éves Richard Rosevear tudomást szereztek Oldman múltjáról, miszerint korábban elítélték egy 14 éves lány ellen elkövetett szexuális erőszak miatt, kínozni kezdték a férfit.

A nyomozók szerint többször megverték, majd levizelték, nem engedték ki mosdóba, nem hagyhatta el a házat. A mentőket Michelle Casteron hívta ki a házhoz, mivel úgy gondolta, a férfi meghalt. A rendőrséget a mentősök értesítették, miután megállapították, hogy több bordája eltört, a fejét, a lábait, a karjait, a mellkasát, a hasát és a nemi szerveit sérülések borították.

A boncolás szerint a halálát egy sérülés miatti vérmérgezés okozta; a nyomozók szerint valószínűleg seprűnyéllel erőszakolták meg, ekkor szenvedhette el. Oldman bántalmazói elismerték, hogy tudtak a férfi múltjáról, és ezért büntették őt. Az ügy tárgyalása folytatódik.

Barbár rituálé vagy féltő gondoskodás - Mellvasalással a nemi erőszak ellenhttp://www.life.hu/csalad/20151014-mellvasalas-brutalis-ritualeval-kuzdenek-kamerunban-a-nemi-eroszak-ellen.htmlA mellvasalás szokása egyidős Kamerunnal: a női csonkításnak ezen a formáján a kameruni lányok 24 százaléka esik át, és az esetek 58 százalékában a családtagok, főként az anyák végzik el a brutális rituálét. CsaládAFPGáspár Lacinak ítéltük a Sztárban sztár legjobb lába díjáthttp://www.life.hu/sztarok/20151011-gaspar-laci-whitney-houstonna-alakult.htmlMajka szerint Liptai Claudiára hasonlított Gáspár Laci, mikor Claudia még a Szomszédokban játszott. Tilla szerint inkább Dr. Bubó Ursulájára. Szerintünk mindegy, hogy kire, de nagyon jó lábai vannak. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi döntött: részletes vallomást tesz a rendőröknekhttp://www.life.hu/sztarok/20150929-lagzi-lajcsi-dontott-arrol-hogy-reszletes-vallomast-tesz-a-rendoroknek.htmlÚgy tudni, Galambos Lajos minden szabadidejében a vallomástételre készül, és jegyzetel, ugyanis hamarosan vallomást tesz a nyomozóknak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÍme, a halálraítéltek utolsó vacsorái - Fotók!http://www.life.hu/news/20151008-a-halalraiteltek-utolso-vacsorairol-keszult-fotok-egyszeruen-dobbenetesek.htmlAmerika börtöneiben ma is rengetegen várnak az ítéletük végrehajtására. A halálsoron lévő elítéltek sokszor utolsó kérésként egy különleges vacsorára vágynak. Egy fotógráfus erről készített sorozatot. NewsOrigoTizenhárom éves eltűnt kislányt keres a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20151009-tizenharom-eves-eltunt-kislanyt-keres-a-kecskemeti-rendorseg.htmlBaranyi Tímea Márta október 5-én reggel elindult az iskolába, de már nem érkezett meg, és azóta életjelet sem adott magáról. A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított az ügyben. NewsOrigoEddig tizenhat halottja van a dél-franciaországi ítéletidőnekhttp://www.life.hu/news/20151004-eddig-tizenhat-halottja-van-a-del-franciaorszagi-iteletidonek.htmlTizenhatan meghaltak és hárman eltűntek a dél-franciaországi ítéletidőben. Voltak, akik az elárasztott utcákon fulladtak meg. A heves esőzések miatt a Brague folyó kilépett medréből, a francia Riviérán szünetel a vasúti közlekedés, több út és az A8-as autópálya is víz alatt van. Cannes-ban hetvenezer lakásban nem volt áram. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.