Barátnője expasiján akart bosszút állni, de végül megölt egy szomszédot

Forrás: Thinkstock -
bosszú gyilkosság gázolás halál autó szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 20 éves Tanya Quintero vasárnap reggel kocsiba ült két társával, akikkel elmentek az egyikük volt kedvesének házához, hogy szemetet szórjanak annak kertéjbe. Az eseményeket azonban megzavarta egy férfi, aki ezért az életével fizetett. 

A terv az volt, hogy úgy állnak bosszút a férfin, hogy tönkreteszik a gyepét. A fiatalok autójából bömbölt a zene, amire egy szomszéd is figyelmes lett. Darryl Sevecino nem igazán nézte jó szemmel a dolgot, ezért kiment a ház elé, hogy számon kérje a vandálkodást - írja a Laist.

Forrás: Thinkstock

Az autót vezető Tanya Quintero és társai a menekülés mellett döntöttek, azonban nem akartak szemtanút hagyni, így halálra gázolták az autóbejárón álldogáló férfit. A triót később a helyszíntől nem messze elkapták a rendőrök, akik emberölés gyanújával vádolják Quinterót.

Megdöbbentő! Lelkésznek tanul a móri mészárlás elítéltjehttp://www.life.hu/news/20151019-weiszdorn-robert-teologiat-tanul-lelkesz-lesz-belole.htmlElképesztő dolgot vett a fejébe a móri mészárlásért elítélt Weiszdorn Róbert, aki teológiát tanul, és azt határozta el, hogy börtönlelkész lesz belőle. News--7 kilós fenyőtoboz törte be a fejét, súlyos agysérülést szenvedett a férfihttp://www.life.hu/news/20151017-hatalmas-fenyotoboz-torte-be-egy-amerikai-ferfi-fejet-egy-nemzeti-parkban.htmlKártérítését perli az államot egy volt amerikai katona, akinek koponyáját egy lehulló hatalmas fenyőtoboz törte be egy nemzeti parkban, súlyos agysérülést okozva. News--A hangyák mentették meg a sivatagban elveszett férfi életéthttp://www.life.hu/news/20151017-hangyan-elt-a-sivatagban-elvesztett-ferfi.htmlHat napot élt túl víz nélkül a forró ausztrál sivatagban egy eltévedt vadász, aki az utolsó két napban hangyákkal táplálkozva jutott némi erőforráshoz. News--Botrány! Egy 8. emeleti ablak párkányán egyensúlyozott a 2 éves kisfiúhttp://www.life.hu/news/20151017-nyolcadik-emeleti-ablakbol-logott-ki-a-ket-eves-kisfiu-oroszorszagban.htmlA 8 emeleti ablak párkányán egyensúlyozott a kisfiú, aki valószínűleg nem is tudta, hogy egy apró rossz mozdulat és mindennek vége. News--Így változott az arcunk, a szájunk, az orrunk: Elképesztő animáció az emberi evolúciórólhttp://www.life.hu/news/20151016-elkepeszto-animacios-videon-minden-jelenlegi-ismeretunk-az-ember-kialakulasarol.htmlA Yale Egyetem által kiadott könyvhöz készült az a szemléletes animáció, amely mai ismereteink alapján mutatja be az ember evolúcióját. Csodálatos!NewsOrigoMegcsonkította a kisfiút, mert az nem hagyta őt aludni http://www.life.hu/news/20151016-levagta-tobb-testreszet-egy-kisfiunak-mert-nem-tudott-tole-aludni.htmlEgy nő nem tudott pihenni a szomszédban játszó gyerek miatt, ezért szörnyű dolgot művelt. Tettéért valószínűleg jó hosszú időre rács mögé kerül. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.