Brutális: egy nőt megerőszakoltak, két férfit a vízbe fojtottak Dél-Afrikában

Forrás: AFP/PhotoAlto/Laurent Hamels -
gyilkosság Dél-Afrika nemi erőszak bűncselekmény támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dél-Afrika közbiztonság szempontjából az élhető országok listájának legvégén kullog: szinte naponta történnek brutális bűncselekmények. Legutóbb egy parkban sétáló baráti társaságot támadott meg egy tízfős fegyveres csoport – egy nőt megerőszakoltak mindenki szeme láttára, majd két férfit vízbe fojtottak. 

A The Citizen nevű portál szerint a Kensigtonban található Rhodes Park közelében történt a szörnyű bűncselekmény, helyi idő szerint szombat este.

Illusztráció Forrás: AFP/PhotoAlto/Laurent Hamels

Egy négyfős baráti társaság esett áldozatul az elkövetőknek, akik pusztán szórakozásból támadták meg a fiatalokat. Egy nőt a párja előtt erőszakoltak meg brutálisan, majd a társaság két férfi tagját megkötözték és nem messze lévő tóba dobták. Mindkét férfi életét vesztette. A hatóságok két rendbeli gyilkosság, és egy rendbeli nemi erőszak miatt nyomoznak.

Madárrajba repült egy Wizz Air gép Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150926-madarrajba-repult-egy-wizz-air-gep-budapesten.htmlMadárrajba repült, emiatt megszakította a felszállást a Wizz Air Tel-Avivba tartó járata szombaton, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, közölte a diszkont légitársaság az MTI-vel.NewsValaki ma másfél milliárddal gazdagabb lett? http://www.life.hu/news/20150926-kihuztak-az-otoslotto-nyeroszamait-es-van-telitalalat-valaki-masfel-milliarddal-lett-gazdagabb.htmlKihúzták az ötös lottó nyerőszámait, íme, ezeket a számokat kellett eltalálni a boldogsághoz. News--Így emlékeznek barátai Harangozó Terire - ma temették a népszerű énekesnőthttp://www.life.hu/news/20150926-igy-emlekeznek-baratai-harangozo-terire-ma-temettek-a-nepszeru-enekesnot.htmlIsten veled, Terike! - Búcsúztak ma a budapesti Szent István bazilikában a népszerű énekesnőtől.News--Ausztriában már havazotthttp://www.life.hu/news/20150926-ausztriaban-mar-havazott-az-osz-elso-napjan.html50-60 cm friss havat hozott a csillagászati ősz első napja az osztrák hegyekbe - írja az Origo.NewsAutóbalesetet szenvedett az olimpiai bajnok vízilabdázó, Hosnyánszky Norberthttp://www.life.hu/news/20150923-autobalesetet-szenvedett-az-olimpiai-bajnok-vizilabdazo-hosnyanszky-norbert-de-mar-jol-van-nincs.htmlHosnyánszky Norbert, a ZF-Eger férfi vízilabdacsapatának olimpiai-, és világbajnok játékosa Eger és Ostoros között autóbalesetet szenvedett. Szerencsére nem lett komolyabb baja. NewsHäkkinen: "Harcolj öreg barátom!" - Sosem fog már lábra állni Schumacher?http://www.life.hu/news/20150820-h-kkinen-michael-schumachernek-uzent-blogjaban-harcolj-oreg-baratom-sosem-fog-mar-labra-allni.htmlA világbajnok finn Forma–1-es versenyző imádkozik Schumacherért. Attól tart, barátja soha többé nem tud majd beszélni vagy lábra állni. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.