Nagyon ciki! Csúnyán beégette magát a NASA

fénykép kommentelés Twitter NASA baki tévesztés Nap ciki Föld Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kínos bakit vétett a NASA, amikor egy Twitteren közzétett fotón a Napnak nevezte a Holdat. A kommentelők természetesen nem hazudtolták meg magukat, és alaposan szétcincálták a szervezetet.

Hiába jelölik a világ legnagyobb űrkutatási szervének, még a NASA-val is előfordul, hogy téveszt.

A kép azóta lekerült a szervezet Twitteréről Forrás: Twitter/NASA

A szervezet a minap Twitter oldalán tett közzé egy képet, amelyhez a következő szöveget fűzte:

Több millióra perelte Halle Berry férjét egy reptéri dolgozóhttp://www.life.hu/news/20151020-halle-berry-szineszno-ferjet-olivier-martinez-szinesz-beperelte-egy-repteri-dolgozo.htmlA Los Angeles-i repülőtér egyik munkatársa 1 milliárd forintnak megfelelő összeget követel Olivier Martineztől, amiért a színész a földre lökte őt. News--A menekülteket rugdosó László Petra beperelné a Facebookothttp://www.life.hu/news/20151021-laszlo-petra-a-facebookot-akarja-perelni.htmlTörölték az őt támogató Facebook-csoportokat, miközben a fenyegető oldalak működését engedélyezték - ezért beperelné Mark Zuckerberg cégét László Petra, a menekültek rugdosásával világhírűvé vált operatőr – írja az Origo. News--272 embert fertőzött meg HIV-vírussal az orvoshttp://www.life.hu/news/20151021-yem-chrin-engedely-nelkul-uzemelo-orvos-hiv-virussal-fertozott-meg-272-embert.htmlEngedélye sem volt annak az orvosként dolgozó férfinak, aki praxisában 272 embert fertőzött meg HIV-vírussal egy eldugott kambodzsai faluban. News--Megtámadták Som Lajosthttp://www.life.hu/news/20151021-megtamadtak-som-lajos-zeneszt-a-piramis-egykori-alapitojat.htmlSzerdán este, valószínűleg bosszúból estek neki a rossz egészségi állapotban lévő zenésznek. News--Cuki hangyászbébi született a Nyíregyházi Állatparkban - Fotó!http://www.life.hu/news/20151020-sorenyes-hangyasz-szuletett-a-nyiregyhazi-allatparkban-a-cuki-jovevenyrol-foto-is-keszult.htmlA kis jövevényről maga az intézmény tett közzé fotókat a hivatalos Facebook oldalán. Az állat egy hete jött a világra, és húsz perccel a születése után már az anyja hátán lovagolt. News--Szakadékba zuhant és szörnyethalt a 26 éves szépségkirálynőhttp://www.life.hu/news/20151020-ena-kadic-volt-osztrak-szepsegkiralyno-futas-kozben-egy-szakadekba-zuhant-es-szornyethalt.htmlA 26 éves korábbi Miss Austria, Ena Kadic eddig tisztázatlan körülmények között egy szakadékba zuhant, és kórházba szállítása után meghalt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.