Hajléktalanokat vendégelt meg a lemondott lagziján a menyasszony

esküvő Vacsora hajléktalan menyasszony vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utolsó pillanatban lépett vissza a vőlegény az esküvőtől, a menyasszony családja azonban úgy döntött, mégis megtartja a lagzit, a násznép helyett azonban hajléktalanokat hívtak meg a fogadásra.

Kari Duane lányának szombaton lett volna az esküvője, ám vőlegénye hétfőn jelentette be, hogy meggondolta magát a házasságot illetően. Visszamondani már késő lett volna a menyegző utánra tervezett fogadást, amelyet már előre kifizettek egy gyönyörű hotelben.

Duane család végül úgy döntött, hajléktalanokat hív az esküvői vacsorára, ahol steaket, lazacot, salátákat és más finomságokat szolgáltak fel a mintegy 90 embernek. A család összesen 35 ezer dollárt, vagyis nagyjából 9,5 millió forintnak megfelelő összeget költött a lakodalomra, valamint egy Belize-i nászutat is kifizettek előre az ifjú párnak, ahová végül a faképnél hagyott lány és az édesanyja ment el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.