Magyar idegenvezető lett a világ egyik legjobbja

Forrás: The Guardian -
The Guardian magyar lány magazin idegenvezető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A The Guirdan a budapesti Szőke Zsuzsit és az őt alkalmazó magyar céget is beválogatta a világ legjobbjai közé.

Szőke Zsuzsit is beválogatták a The Guardian újságírói a világ legjobb idegenvezetői közé - írja a hvg.hu.

Szőke Zsuzsi a The Guardian honlapján Forrás: The Guardian

A túráim olyanok, mint egy pizza, amihez a vendég válogatja össze a feltétet.

Budapest egy külföldivel

Thomas Mann Európa legelegánsabb városának nevezte a magyar fővárost a XX. század elején. Bár Budapest békebeli bája azóta kicsit megkopott, a turisták nagyon szeretik. A Life.hu itt gyűjtötte össze a külföldiek kedvenc helyeit, ahová neked is kötelező elvinned a barátaidat, ha más országból érkeznek Budapestre.

Jamie Oliver Budapesten nyit éttermethttp://www.life.hu/news/20150929-jamie-oliver-megnyitja-elso-kozep-europai-ettermet-budapesten.htmlJövő tavasszal nyitja meg első közép-európai éttermét a "pucér" szakács, Jamie Oliver. A Budai Várban nyíló hely néhány lépésre lesz a Mátyás templomtól. News--Újabb hazai siker: magyar lányé a világ második legszebb arcahttp://www.life.hu/trend/20151022-karman-dalma-lett-az-elso-udvarholgy-a-miss-face-of-beauty-versenyen.htmlA Tápióbicskéről indult lány körültekintően készült a tajvani világversenyre. Trend--Megnyílt Budapest első buszmegálló tornatermehttp://www.life.hu/ez-zsir/20151002-budapest-otodik-keruleteben-megnyilt-budapest-elso-buszmegallo-tornaterme.htmlMinden percet ki lehet használni egy kis mozgásra, még azt is, amit a buszra várva töltünk. Egy fantasztikus kezdeményezésnek köszönhetően, ez most bárkinek megadatik. Ez Zsír!--A magyar átlagfizetésről kérdezte Rubint Rékát Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20151023-friderikusz-sandor-a-vagyonrol-es-a-penzrol-kerdezte-rubint-rekat.htmlFriderikusz Sándor nem érti, Rubint Réka miért osztja meg több százezer forintos luxusholmijának képeit az emberekkel a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoTermészeti csodák Budapesten, amik mellett mindennap elmészhttp://www.life.hu/tudatoseletteszt/20151019-budapest-termeszeti-csodai-amik-mellett-minden-nap-elmesz.htmlA hétköznapok rutinjába belefeledkezve gyakran előfordul – mintha csak csukott szemmel közlekednénk –, hogy észre sem vesszük a körülöttünk lévő csodákat. Pedig munkába sietve vagy a bevásárlásból hazafelé tartva is elképesztő dolgokra bukkanhatunk. Néha megéri egy kis kitérőt is tenni! Tudatos élet tesztThinkstockBudapest lett a világ egyik legjobb városahttp://www.life.hu/news/20151023-budapest-a-vilag-masodik-legjobb-varosa-a-conde-nast-traveler-magazin-olvasoi-szerint.htmlA Condé Nast Traveller utazási magazin ismét megszavaztatta a világ legjobb városait, amelyek közül a második helyen Budapest végzett. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.