Mesébe illően ünnepli a pár a 60.házassági évfordulóját - Videó!

videó megható házassági évforduló Fel (Pixar)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható felvételt készített egy 80 éves házaspár, melyben unokájuk segített nekik. Az ötelt az volt, hogy az ismert animációs mese, az Up! mintájára emlékeznek meg az együtt töltött évekről.

Az idős férfi egy vastag keretes szemüveget, a házuk pedig a filmben láttot külsőt kapta. Mikor elindul a videó, a bácsi leül a zongora mellé, és elkezdi játszani a híres betétdalt, mely Carl és Ellie szerelmes száma volt a mesében. Néhány másodperc múlva belép a szobába a házaspár másik tagja is, és együtt folytatják a zongorajátékot. A zenei aláfestés alatt régi fényképek, és felvételek láthatóak a párról. A végén az unoka is feltűnik, aki az eredeti mese egyik szereplőjének öltözött.

Megható reklám ríkatja meg nők milliót - Zsepit elő!http://www.life.hu/news/20151009-meghato-reklamot-keszitett-egy-ragogyarto-ceg-a-video-lattan-mi-is-zokogtunk.htmlEgyetlen nap alatt közel 27 millióan osztották meg a következő videót, melyet egy rágógyártó cég tett közzé. Minden bizonnyal az év legmeghatóbb reklámját láthatjuk. NewsOrigoÍgy teljesítik a haldoklók utolsó kívánságát – Megható fotók!http://www.life.hu/news/20151005-ambulance-wish-foundation-alapitvany-haldoklok-utolso-kivansagat-teljesitik.htmlA holland mentős, Kees Veldboe, 2006-ban szállított egy haldokló beteget, aki megkérte: álljanak meg az óceánparton, hogy még egyszer, utoljára élvezhesse annak látványát. A mentős kitolta őt a partra, és megörökítette a pillanatot. News--Ilyen cuki kisfiú volt Lewis Hamilton - Sosem látott fotó!http://www.life.hu/news/20150930-lewis-hamilton-forma-1-es-pilota-sosem-latott-gyermekkori-kepet-tett-kozze-magarol-instagramon.htmlHát lehet valaki ennél ennivalóbb? Sosem látott gyermekkori képet posztolt magáról a Forma-1-es pilóta. NewsOrigoTragédia! Öngyilkos lett a sztárok kedvence sminkese, Jake Bailey http://www.life.hu/news/20151024-hollywood-kedvenc-sminkese-ongyilkos-lett-jake-bailey-sajat-autojaban-halt-meg.htmlNincs olyan világsztár, aki ne dolgozott volna együtt a 37 éves férfival, akinek holttestét saját autójában találták meg több búcsúüzenettel. Halálát szén-monoxid mérgezés okozta. NewsOrigoGyönyörű, ugye? Elvarázsolt bennünket a vízben álló mexikói templomhttp://www.life.hu/news/20151023-santiago-mexikoban-a-templom-romjai-a-vizben-allnak.htmlNincs jobb dolog járni a világot és különleges helyeken fényképeket készíteni. Mexikóban például van egy templom, aminek romjai egy folyóban állnak, és csak ritkán bukannak elő. Érdemes megnézni!News--Heti hat napon át 11 órákat dolgozik a 100 éves nénihttp://www.life.hu/news/20151022-felimina-rotundo-100-eves-neni-heti-hat-napon-11-orat-dolgozik.htmlReggel hattól este hétig dolgozik a 100 éves néni, aki szerint a munka tartja meg fiatalosnak a testét és frissnek az elméjét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.