Egy szórakozóhelyen botlott saját hasonmásába az egyetemista lány

Forrás: Twin Strangers -
ikertestvér Írország találkozás szórakozóhely egyetemista egyetem Németország Bréma Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cordelia Roberts és Ciara Murphy egy németországi bulihelyen látták meg egymást, kísérteties hasonlóságuk pedig azóta az egész világot bejárta.

Cordelia Roberts, aki az Egyesült Királyságban született, Németországba, a brémai egyetemre érkezett cserediákként. Ciara Murphy Írországban élt, mielőtt szintén az előbb említett egyetemre ment tanulni.

Forrás: Twin Strangers

Hiába tanultak ugyanott, a két lány sohasem találkozott egymással, mígnem egy napon mindketten bulizni mentek ugyanarra a szórakozóhelyre.

Így éli mindennapjait a derekánál összenőtt ikerpár – Videóhttp://www.life.hu/drlife/20151022-igy-eli-mindennapjait-a-derektol-osszenott-ikerpar-video.htmlHihetetlen felvétel látott napvilágot a Thaiföldön élő sziámi ikerpárról, Pinről és Panről, akik 4 kézzel és 2 lábbal élik együtt életüket. Dr. Life--Drámai! A legritkább rákban szenved a fiatal testvérpárhttp://www.life.hu/drlife/20151022-charlie-es-zoe-couper-testverpar-a-legritkabb-rakkal-kuzd.htmlMivel kevesebb, mint 15 estet diagnosztizáltak eddig, egészen hihetetlennek tűnik, hogy egy testvérpárnak mindkét tagja ezzel a betegséggel küzd. Dr. Life--Galambos Boglárkának Lajcsi testvére lett a támaszahttp://www.life.hu/csalad/20151016-galambos-boglarka-lagzi-lajcsi-testverere-tamaszkodik.htmlLajcsi feleség Hajdú Péternek beszélt arról, hogyan telnek most a napjaik. Család--Újabb hazai siker: magyar lányé a világ második legszebb arcahttp://www.life.hu/trend/20151022-karman-dalma-lett-az-elso-udvarholgy-a-miss-face-of-beauty-versenyen.htmlA Tápióbicskéről indult lány körültekintően készült a tajvani világversenyre. Trend--Leszbikus testvérpár a Sztárban sztár színpadán - Bereczki Zoltán is majdnem beszállt közéjükhttp://www.life.hu/sztarok/20151011-nyari-lanyok-fellepese-a-sztarban-sztar-musorban-a-leszbikus-tatu-egyuttes.htmlKicsi képzavar volt a Nyári lányok fellépése alatt: hiszen a tetvérpár az egykori, köztudottan leszbikus lányegyüttes a t.A.T.u bőrébe bújt. TV + Sztárok--Óraátállítás újraértelmezve: Monique Covet-nek fenékkel sikerülthttp://www.life.hu/intim/20151025-monique-covet-szexi-fenekfotoja-az-oraatallitas-alkalmabol.htmlA híres felnőttfilmes, Monique Covet kedvesen figyelmeztette rajongóit, hogy nehogy elfelejtsék átállítani az órát. Bizonyára nagyobb lenne a pasik lelkesedése, ha mindenkinek olyan órája lenne otthon, amelyet Covet kisasszony kreált.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.