Újabb fordulat az ügyben! Öngyilkos akart lenni Lamar Odom

Forrás: E! Online -
búcsúlevél Lamar Odom házasság agykárosodás Khloe Kardashian öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kosárlabdázó, akit egy bordélyban találtak meg eszméletlenül, a legújabb fejlemények szerint valójában öngyilkos akart lenni.

A férfi továbbra is gépeken van a kórházban, habár szeretteivel már néhány szóban kommunikált. A sportoló, aki 21 milliót költött csajokra és mindenféle szerre három nap alatt, 12 agyi infaktust kapott az eset után, így nem biztos, hogy valaha is teljes ember lehet még belőle.

Forrás: E! Online

A legújabb fejlemények most azt is feltárták, hogy nem volt véletlen az egész, Lamar Odom, Khloe Kardashian válófélben lévő férje tulajdonképpen öngyilkos akart lenni. Állítólag egy búcsúlevelet is írt, amelyben a Kardashian-családot hibáztatja, amiért tönkrement a házasságuk.

A Los Angeles Lakers egykori kosárlabdázójánál az agykárosodás mértékét még vizsgálják. Nagy valószínűséggel veseátültetésre is szüksége lesz, de a szíve sem működik rendesen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.