Félelmetes! Lógott a repülőn, mert beakadt a kijáratba egy ejtőernyős

Forrás: NORTHFOTO -
repülő ejtőernyős baleset Peru félelmetes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg a legnagyobb félelme várt valóra Fernando Gavának, amikor beakadt a ruhája a gép ajtajába. Végül sikerült levágnia magát, de ehhez fél óra kellett. 

A Peru fővárosában, Limában rögzített felvételen Fernando Gava fél óráig lógott a repülőn, amíg az 3 ezer méter magasan körözött a levegőben. Eközben a családja és a barátai rémülten nézték, mi történik vele. Végül egy nála lévő késsel (amit az ejtőernyősök magukkal szoktak vinni vészhelyzet esetére) sikerült levágnia a ruhája lábszárát. - írja az Origo.

Illusztráció Forrás: NORTHFOTO

Gava, aki több mint 1000 ugrásával tapasztalt ejtőernyősnek számít, a tartalék ernyőjével ért földet. Barátai azonnal a segítségére siettek, de szerencsére egy kisebb sérüléssel megúszta a kalandot: a késével elvágta a saját kezét is.

Nem érte külső hatás az Egyiptomban lezuhant orosz repülőgépethttp://www.life.hu/news/20151102-nem-erte-kulso-hatas-az-egyiptomban-lezuhant-orosz-repulogepet.htmlNem külső hatás miatt zuhant le két nappal ezelőtt az orosz utasszállító Egyiptomban, a pilóta nem adott le vészjelzést, mielőtt a repülőgép eltűnt a radarról - jelentette ki hétfőn Kairóban a gép fekete dobozainak előzetes vizsgálatát végző bizottság egyik tagja. NewsMTINovember 6-án temetik Göncz Árpádothttp://www.life.hu/news/20151102-goncz-arpad-egykori-allamfot-november-6-an-temetik-az-obudai-temetoben.htmlMost pénteken helyezik örök nyugalomra az életének 94. évében elhunyt egykori államfőt. News--Kíméletlenül végzett két menekült gyerekkel a berlini szexragadozóhttp://www.life.hu/news/20151031-kimeletlenul-vegzett-ket-menekult-gyerekkel-a-berlini-szexragadozo.htmlA férfi beismerte, hogy elrabolta és megölte a négyéves Mohamedet és egy Elias nevű hatéves kisfiút, Mohamedet szexuálisan bántalmazta és megfojtotta.News--Bombatámadás során halt meg a híres zenészhttp://www.life.hu/news/20151030-bombazasban-halt-meg-deso-dogg-a-nemet-rapper-evek-ota-tagja-volt-az-iszlam-allamnak.htmlAz Iszlám Állam számára külföldi harcosokat toborzó énekes Szíriában, egy amerikai légicsapás során vesztette életét. Deso Dogg korábban azzal sokkolta a közvéleményt, hogy emberfejjel pózolt. News--Bodnár Attila nem fogyasztott drogot halála előtthttp://www.life.hu/news/20151030-bodnar-attila-az-x-faktor-felfedezettje-nem-fogyasztott-drogot-halala-elott.htmlAhogy a Life.hu is megírta, 39 éves korában elhunyt az X-Faktor 2010-es szériájában felfedezett ifjabb Bodnár Attila. News--Kelin Dávid életveszélyes csúcsokra vágyikhttp://www.life.hu/news/20151029-kelin-david-hegymaszo-eletveszelyes-csucsokra-vagyik-k2re-es-az-annapurnara.htmlA hegymászó két olyan csúcsra készül, a K2-re és az Annapurnára, amelyeken még nem járt magyar hegymászó. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.