Terror, szülés, cápa, szex? Érdekességek a légiutas-kísérők világából

Forrás: Aeroflot, worldscrews.blogspot.com.au -
stewardess repülő érdekesség utas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A repülőgép személyzetének minden tagjának tisztában kell lennie azzal, hogyan kell kezelni egy vészhelyzetet, mit kell tennie, ha például terrorista van a gépen. Mandy Smith 12 év történeteit szedte most össze.

A nőnek Virgin Atlantic munkatársaként számos nehéz helyzettel kellett megbirkóznia az évek alatt. Többször fogdosták, étellel dobálták, sőt, egyszer egy szívrohamot kapott utast is megmentett. A veszélyes szituációkról egy amerikai hírportálnak mesélt, a kiképzésétől egészen a felmondása napjáig - írja a Daily Mail.

Illusztráció Forrás: Aeroflot, worldscrews.blogspot.com.au

"Amikor kiképeznek, minden lehetőségre felkészítenek. Hogyan szúrd ki a terroristát, miként kell levezetni egy szülést, vagy mit kell tennünk, ha kényszerleszállásra kényszerülünk. Megtanítják, hogy bizony rangsorolni is tudnunk kell egy baleset során, attól függően, hogy hány halott, és hány sérült van a gépen. Még cápákat is le kell tudunk szerelni, hiszen a tengerben is lezuhanhatunk" - mesélte Mandy, akinek évekig a kulturális különbségekkel is meg kellett küzdenie.

"A tanfolyamon megtanultuk, hogy sokan nem szeretik, ha úgy szolgáljuk ki őket, hogy éppen megjött. Volt olyan utas, aki konkrétan rá is kérdezett a dologra, de persze illedelmesen kellett válaszolnom" - tette hozzá a egykori stewardess.

Légi randevúk, égi orgazmusok: így élvezünk a levegőben

Szexuális bakancslistáink sarkában loholunk: ezek a legerotikusabb vágyaink című cikkünk hozzászólásai között merült fel a kérdés, miért nem szerepel a felsorolásban a szex a repülőgépen téma. Nos, leginkább azért nem, mert az elképzelés ugyan jó, a kivitelezéssel azonban a maximális helykihasználásra törekvő gépeken gond lehet. Ott ugyanis, ahol alig férnek el a csomagok és a lábainknak sincs elegendő tér, miért épp a szerelmeskedéshez lenne elég hely? A fapados romantikáról itt írtunk korábban.

Közúti balesetben nyomorított meg egy férfit az ’N Sync egykori énekese, Lance Basshttp://www.life.hu/news/20151112-lance-bass-az-n-sync-egykori-enekes-elgazolt-egy-motorost.htmlAz egykori énekes, Lance Bass két évvel ezelőtt gázolt el egy motoros férfit, de az ügy csak most került nyilvánosságra. News--Ördög Nóra:Egy gyomorbavágó élménnyel gazdagodtamhttp://www.life.hu/news/20151111-ordog-nora-egy-gyomorbavago-elmennyel-gazdagodott-angolaban.htmlÉletre szóló tapasztalatot szerzett Ördög Nóra Afrikában, aki amióta hazatért, még jobban értékeli a családja nyugodt, biztonságos életét. Globális gondolkodásra biztat, és azzal a felelősségérzettel gazdagodott, hogy ha akarunk, igenis tudunk tenni a nélkülöző gyerekekért. News--Tarolt a nemzetközi versenyen egy magyar cukrászlány http://www.life.hu/news/20151111-magyar-cukraszlanyt-dijaztak-angliaban-negy-arany-dijjal-tavozott-a-kreativ-otleteiert.htmlJennifer Melanie Ziemons a világ egyik legrangosabb cukrászversenyén vett részt az angliai Birminghamben. A végén négy arany díjjal távozott.NewsOrigoEgy 17 éves japán cica az internet új sztárja - Cuki fotók!http://www.life.hu/news/20151111-ilyen-cuki-cicafotokat-mar-reg-lathattunk-ura-nyuszijelmezben-buvoli-el-a-kovetoit.htmlUra egy gyönyörű, skót lógófülű cica fajta, akit a gazdája imád különböző humoros ruhácskákba öltöztetni. Van itt nyuszifül, eper formájú sapka és szalmakalap. NewsOrigoDrog befolyása alatt állt, amikor leugrott a szikláról Nick Cave 15 éves fiahttp://www.life.hu/news/20151110-nick-cave-15-eves-fia-arthur-cave-drogbefolyas-alatt-ugrott-le-18-meter-magasbol.htmlA legfrissebb hírek szerint hallucinogén befolyása alatt állt a popsztár kamaszfia, Arthur, aki júliusban 18 méter magasból ugrott le egy szikláról a tengerpartra a brightoni Ovingdean Gapnél. News--Nahát! Facebook-oldalt indított Barack Obamahttp://www.life.hu/news/20151110-facebook-oldalt-inditott-barack-obama.htmlKülön oldalt indított Barack Obama számára a Fehér Ház a Facebook közösségi hálón, az amerikai elnök első bejegyzésében az éghajlatváltozásról posztolt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.