Elveszítheti a munkáját a 81 éves színész, Harkányi Endre

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Harkányi Endre színház pénz kultúra Eszenyi Enikő fizetés Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő kijelentést tett Harkányi Endre: már nem tagja a Vígszínháznak, csak szerepekre szerződtetik a Kossuth-díjas színészt. 

Az elmúlt 30 évben folyamatosan játszott a Vígszínházban a 81 éves színész, az utóbbi időben azonban kevesebb előadásban szerepelt, mint amennyiben a szerződése szerint kellet volna. A színház ezért kisebb tiszteletdíjjal járó szerződést kínált neki - állítja a színész, aki a Hír Tv-ben mesélt arról, hogy „anyagilag kedvezőtlenebb kategóriába akarták belekényszeríteni”.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

„Nem a pénz érdekelt, hanem a gesztus. Azt mondtam, ilyen körülmények között nem maradok a Vígszínházban, hanem azokban a darabokban játszom csak, amelyekben benne vagyok” - mondta Harkányi Endre. Arra a kérdésre pedig, hogy ezek után mihez fog kezdeni azt válaszolta: még nem tudja.

Kiderült! A kávézással nagyon sokat tehetsz az egészségedérthttp://www.life.hu/news/20151117-napi-legalabb-ot-kave-megov-a-szivproblemaktol-es-a-parkinson-kortol.htmlAz már köztudott, hogy a kávénak rengeteg pozitív hatása van a testünkre, most azonban egy kutatócsoport arra is rámutatott, hogy ha napi 3-5 kávét iszunk, többek közt a Parkinson-kór kialakulásától is megóvhatjuk magunkat. NewsThinkstockÚjabb szerencsétlenség! Kisiklott egy francia szuperexpresszhttp://www.life.hu/news/20151114-kisiklott-egy-francia-szuperexpressz-strasbourg-kozeleben.htmlNem elég, hogy egész Franciaország dermedt sokkban van a tegnap esti merényletek miatt, ma újabb tragédia érte a franciákat: kisiklott egy szuperexpressz Strasbourg közelében, a balesetnek eddig öt halottja van. News--Párizsi merénylet: Megerősítik a magyarországi biztonsági intézkedésekethttp://www.life.hu/news/20151114-megerositik-a-magyarorszagi-biztonsagi-intezkedeseket-a-parizsi-merenylet-miatt.htmlMegerősíti a magyarországi biztonsági intézkedéseket a nemzetbiztonsági kabinet munkacsoportja a párizsi terrortámadás miatt.News--Egy hasadék szélén küzd az életéért az élet fájahttp://www.life.hu/news/20151109-az-elet-faja-egy-hasadek-szelen-egyensulyozva-kuzd-az-eleteert.htmlA gravitációval dacolva, egy hasadék szélén egyensúlyozva küzd az életéért az amerikai turistalátványosság, az élet fája. NewsOrigoHoppá! Jövő héttől érkezik a Facebook híralkalmazásahttp://www.life.hu/news/20151106-jovo-hettol-jon-a-facebook-hiralkalmazasa.htmlLapértesülések szerint jövő héttől érkezik a Facebook híralkalmazása a Notify, mely a cég partnereitől venne át híreket, cikkeket. News--Sokkoló! Magyarországon át érkezhetett az egyik párizsi merénylőhttp://www.life.hu/news/20151115-a-parizsi-merenylet-egyik-elkovetoje-magyarorszagon-at-erkezhetett.htmlMagyarországon keresztül érkezett Franciaországba annak a szír útlevélnek a tulajdonosa, amelyet a párizsi merényletek egyik helyszínén találtak - értesült a vijesti.hr. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.