Kiderült! Gyilkosság történt Jennifer Anistonék nászútján

Forrás: AFP/Jason Merritt -
gyilkosság Justin Theroux szerelem nászút kapcsolat Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban beszámoltunk: tragédiába torkollt Jennifer Aniston és Justin Theroux nászútja. Eddig mindenki úgy tudta, baleset történt Bora Borán, most azonban kiderült: a színésznő egyik barátnője gyilkosság áldozata lett. 

Jennifer Anistonék barátaikat is meghívták luxusnászútjukra, hogy együtt bulizzanak Bora Borán. A felhőtlen pillanatokat azonban súlyos tragédia rázta meg: a színésznő egyik barátnője, Carmel Musgrove egyik hajnalban úszni ment, de eltűnt. Később a tengerparton találták meg a holttestét. A halál okát a boncolás szerint fulladás okozta. A legfrissebb sajtóinformációk szerint azonban mégsem baleset történt.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Carmel szülei ugyanis nem nyugodtak bele a hivatalos jelentésekbe, és a Star magazin információi szerint felbéreltek egy magányomozót, hogy kiderítse, mi történt valójában. Emiatt egy másik orvosszakértő is megvizsgálta a nő testét, és egyértelműen kijelentette, hogy olyan horzsolások találhatóak rajta, amelyek idegenkezűségre utalnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.