Elhunyt Valentyin Mogilnij legendás szovjet tornász

Forrás: Thinkstock -
halál szívroham Valentyin Mogilnij tornász szovjet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Negyvenkilenc éves korában szívrohamban elhunyt Valentyin Mogilnij többszörös világ- és Európa-bajnok orosz tornász.

Az Orosz Torna Szövetség tájékoztatása szerint a sportember vasárnap Franciaországban halt meg, ahol 20 éve élt és edzőként dolgozott.

Forrás: Thinkstock

Mogilnij pályafutása során öt vb-címet gyűjtött: 1985-ben a csapattal, illetve lólengésben és korláton, míg négy évvel később szintén a szovjet csapattal, valamint lovon diadalmaskodott. Utóbbi világbajnokságon egyéni összetettben a második helyen végzett.

Európa-bajnokságokon tíz érmet gyűjtött, megnyerte többek között az 1990-es kontinensviadal egyéni összetett versenyét. Sokoldalúságát jelzi, hogy Eb-n nem csupán lólengésben és korláton tudott győzni, hanem ugrásban és gyűrűn is.

Kiderült: 3500 éves az Adriai-tenger mélyén feltárt titokzatos városhttp://www.life.hu/news/20151124-3500-eves-az-adriai-tenger-melyen-feltart-titokzatos-varos.htmlAz Adriai-tenger mélyén feltárt titokzatos város, amelyre még tavaly bukkantak horvát búvárok, a szénizotópos kormeghatározás szerint 3500 éves - tudósított a Slobodna Dalmacija című horvát regionális napilap. NewsHétfőtől újra közlekedik minden dél-budai villamosjárathttp://www.life.hu/news/20151123-hetfotol-ujra-kozlekedik-minden-del-budai-villamosjarat.htmlHétfőtől újra közlekedik minden dél-budai villamosjárat a fővárosban - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán. News--Meghalt Kőváry E. Péter író-újságíróhttp://www.life.hu/news/20151123-elhunyt-a-bekes-megyei-nap-egykori-foszerkesztoje.htmlHosszan tartó betegség után vasárnap Békéscsabán elhunyt Kőváry E. Péter újságíró, író - tájékoztatta az MTI-t Pocsaji Richárd, a Békés Megyei Hírlap felelős szerkesztője. NewsThinkstockCeline Dion a párizsi áldozatok emlékére énekelthttp://www.life.hu/news/20151123-celine-dion-a-parizsi-aldozatok-emlekere-enekelt.htmlCeline Dion gyönyörű dalt énekelt az American Music Awards díjátadón. A párizsi terrortámadás áldozataira emlékezett. News--Néhány hónapja volt a leszerelésig a Párizsban lelőtt rendőrkutyánakhttp://www.life.hu/news/20151123-diesel-a-parizsi-tuzharcban-lelott-rendorkutyanak-nehany-honapja-volt-hatra-a-leszerelesig.htmlElőször szólalt meg Diesel, a párizsi tűzharcban elpusztult eb gazdája. NewsOrigoTündéri! Imádja a játékbabáját a majom, aki elvesztette kölykeithttp://www.life.hu/news/20151123-imadja-jatekbabajat-egy-csimpaz-lany-akitol-elvalasztottak-kolykeit.htmlMiután elválasztották kölykeitől, a csimpánzanya egy punk hajas babával vigasztalódik. Megható fotó! NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.