Érdekes kísérlet! Vajon mennyi idő alatt jut el hozzád egy Facebook poszt?

kísérlet házi feladat iskola Facebook Japán Dánia Magyarország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két dán fiú kitalálta, hogy megosztanak egy képet a közösségi oldalon, arra kérve a többi felhasználót is, hogy tegye ugyanezt. Arra voltak kíváncsiak milyen messzire megy el a világon ez a fotó. 

Egy hét alatt több mint 180 ezren osztották meg a posztot. A szöveg a következő volt: "Helló! Két srác vagyunk Dániából. Kaptunk egy iskolai feladatot. Szeretnénk ez alapján kideríteni, hogy milyen gyorsan láthatjuk viszont ezt a világ egyes pontjain. Kérünk, oszd meg." A kiírás november 11-én került ki a Facebookra, és a kommentek alapján több egzotikus országban is felbukkant.

HELP us, please press that share button :)

Szerző: Tobias Weile, 2015. november 11.

A fotó eljutott Japánba, Kambodzsába, Vietnámba, Indonéziába, a Fülöp-szigetekre, Ausztráliába, Ecuadorba, Brazíliába, Argentínába, Chilébe, Kazahsztánba vagy az Azori-szigetekre. Van itt persze magyar hozzászólás is Budapestről és Orosházáról.

Gyász! Elhunyt az amerikai sorozatsztár, David Canaryhttp://www.life.hu/news/20151125-david-canary-szinesz-77-eves-koraban-elhunyt.html77 éves korában elhunyt David Canary, aki kultikus amerikai sorozatok sztárja volt. News--WC-be szorult gyerekkel lázad az Instagram a manipulált fotók ellenhttp://www.life.hu/news/20151125-az-instagramon-egyre-tobb-valosagot-abrazolo-foto-jelenik-meg.htmlÚj trend van kialakulóban az Instagramon: a tökéletesen idilli képek helyett a valóságot megragadó fotók kezdik ellepni a közösségi oldalt. News--Szívszorító videó! Így hozták vissza az életbe a beteg, csontsovány, hontalan kutyáthttp://www.life.hu/news/20151124-beteg-csontsovany-hontalan-kutyat-hoztak-vissza-az-eletbe.htmlAz Alice-re keresztelt kutyusra borzalmas állapotban találtak rá egy elhagyatott tuk-tukban, Indiában. News--Tündéri! Imádja a játékbabáját a majom, aki elvesztette kölykeithttp://www.life.hu/news/20151123-imadja-jatekbabajat-egy-csimpaz-lany-akitol-elvalasztottak-kolykeit.htmlMiután elválasztották kölykeitől, a csimpánzanya egy punk hajas babával vigasztalódik. Megható fotó! NewsOrigoBizarr kinézetű lény vetődött partra Ausztráliában: Íme a kék sárkány!http://www.life.hu/news/20151122-bizarr-kinezetu-leny-vetodott-partra-ausztraliaban-ime-a-kek-sarkany.htmlNemrég szó szerint mesebeli lény vetődött a szárazföldre az ausztráliai Queensland állam partjainál. Az egyszerre szép és bizarr kinézetű állatról videofelvétel is készült, ami azóta futótűzként terjed a közösségi médiában. De milyen teremtményről van valójában szó? News--Ő lett a csúnyaságverseny győztesehttp://www.life.hu/news/20151121-harareben-csunyasagversenyt-rendeztek.htmlMision Sere lett Harare legcsúnyább embere. Bizony, mert ilyen versenyt is rendeznek a világon.NewsMTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.