WC-be szorult gyerekkel lázad az Instagram a manipulált fotók ellen

Forrás: Instagram/ Angelescumsille -
fotó valóság Instagram közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új trend van kialakulóban az Instagramon: a tökéletesen idilli képek helyett a valóságot megragadó fotók kezdik ellepni a közösségi oldalt.

Az ausztrál Instragram-sztár, Essena o'Neill néhány hete törölte magát képmegosztó oldalról, mert besokallt: egyszerűen elege lett a közösségi média hazugságaiból. Nem sokkal később egy modell, Stina Sanders döntött úgy, hogy a manipulált képek helyett valós fotókat tölt fel magáról, ami miatt sok ezer követőt el is veszített.

Forrás: Instagram/ Angelescumsille

Ezekkel a kezdeményezésekkel együtt egyre több olyan kép jelenik meg az oldalon, amelyek a színtiszta valóságot mutatják be. A WC-be szorult gyerek, a fotózkodás alatt üvöltő baba, a gyerekei száját betapasztó nő és az összefirkált Apple logó most a sláger.

Forrás: Instagram/ Babaloubiz
Forrás: Instagram/ Leilalyons
Forrás: Instagram/ Diarygoodlife
Így valósulnak meg az álmok! Nemsokára te is beléphetsz Harry Potter világábahttp://www.life.hu/news/20151125-harry-potter-varazsvilagat-megepitik-kaliforniaban.htmlAz Universal stúdió hamarosan megnyitja The Wizarding World of Harry Potter nevű parkját, ahol bárki megtapasztalhatja, milyen a csodálatos varázslóvilágban élni. News--Ezt a mondatot muszáj ma beírnod a Google keresőbe!http://www.life.hu/news/20151124-google-keresobe-ezt-ird-be-ha-szereted-a-star-warst.htmlA Star Wars rajongók örömükben tapsikolni fognak, ha meglátják, milyen zseniálissal rukkolt elő ma a Google. News--Tragédia! Felakasztotta magát a fiatal orvos, mert félt az alkoholteszttőlhttp://www.life.hu/news/20151125-james-halcrow-fiatal-orvos-felt-az-alkoholteszttol-ezert-felakasztotta-magat.htmlElképesztő tehetségű fiatal orvos volt James Halcrow, aki az év gyakornoka díját is elnyerte. Halcrow a stressz miatt kezdett inni, és félt, hogy emiatt eltiltják a pályáról – ezért öngyilkos lett. NewsThinkstockElhunyt Valentyin Mogilnij legendás szovjet tornászhttp://www.life.hu/news/20151124-elhunyt-valentyin-mogilnij-legendas-szovjet-tornasz.htmlNegyvenkilenc éves korában szívrohamban elhunyt Valentyin Mogilnij többszörös világ- és Európa-bajnok orosz tornász. NewsThinkstockNagyot hibázott a sztárfocista neje - Fotó!http://www.life.hu/news/20151124-a-manchester-united-nepszeru-focistaja-sokaig-fog-meg-magyarazkodni-a-neje-miatt.htmlA Manchester United ifjú focistája magyarázkodhatott a párja tudatlansága miatt. A nő csak jót akart, de kinevették érte. NewsMegtámadtak egy futó nőt a Margitszigetenhttp://www.life.hu/news/20151123-megtamadtak-egy-futo-not-a-margitszigeten.htmlEgy Facebook-posztban osztotta meg egy nő a szörnyűséget, ami futás közben, a Margitszigeten történt vele. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.