Elkapták a férfit, aki kakival támadt nőkre

Forrás: Thinkstock -
nők férfi rendőrség garázdaság támadás ürülék kaki széklet Szlovákia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját módszere buktatta le azt a 24 éves szlovák férfit, aki havi rendszerességgel ürülékkel támadt rá több fővárosi nőre. A rendőrség garázdaság gyanújával őrizetbe vette. 

Garázdaság gyanújával eljárást indított a rendőrség a 24 éves Martin M. ellen - írja az ujszo.com-ra hivatkozva az Origo.

A kép illusztráció. Forrás: Thinkstock

A fekáliával támadó férfi havi rendszerességgel, általában este csapott le női áldozataira, akiknek arcára, ruhájára és hajára kente a magával vitt székletet. Olyan is akadt, akit levizelt. A férfit végül egy lakossági bejelentés által fogták el, miután többen látni véltek egy gyanús, ürülékkel bekent embert a károlyfalui buszmegállóban.

A szembesítés során több nő felismerte, a rendőrség gyanúja szerint azonban több áldozata is lehetett a férfinak. A hatóság ezért arra kéri a többi molesztált nőt, jelentkezzen a rendőrségen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.