Íme a 4 leggusztustalanabb dolog, amit valaha ételekben találtak

Forrás: Thinkstock -
torta csokoládé egér borotva fagylalt hernyó étel gusztustalan fog curry evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondatlanság és figyelmetlenség – legtöbb esetben ezek lehetnek az okai annak, hogy olyan bizarr dolgok kerülnek bele azokba a finomságokba, amelyekért egyébként odáig vagyunk. Összegyűjtöttünk 4 nagyon gusztustalan, ám valóban megtörtént esetet.

1. Hernyó a tortában


Minden fogyókúrázó tudja, milyen nehéz nemet mondani az íncsiklandó, ám kalóriadús ételeknek – mint amilyen éppen egy szelet torta. Anna Jones-nak nem volt nehéz megállnia, amikor 2011-ben épp egy diétás süteménynek állt neki. Az éppen fogyókúrázó brit nő egyszer csak egy hernyót vett észre a tortaszeletben, aki kényelmesen befészkelte magát a krémes-habos-piskótás finomságba. Valószínűleg nem okozott nehézséget Annának, hogy nemet mondjon az édességre – és feltehetően jó darabig nem kívánta az ehhez hasonló finomságokat.

Forrás: Thinkstock


2. Fog a csokiszeletben


2011-ben egy Sue Calhoun nevű nő beleharapott a frissen vásárolt csokoládészeletébe, amikor valami érdekesen ropogós dologra lett figyelmes. Furcsának találta, mivel a tejes-csokis szelet nem tartalmazott mogyorót vagy diót. Később észrevette, hogy a ropogós valami sajnos nem valami extra finomság, hanem egy emberi fog. Fúj!

3. Borotvapenge a fagylaltban


Szintén 2011-ben történt, hogy a Texasban élő Stephanie Granger jégkrémet vásárolt egy közeli boltban. Kibontotta a nyalánkságot, majd észrevette: a desszert nem csupán mogyoróvajat, hanem egy borotvapengét is tartalmaz. Ami még furcsább az egészben, hogy bár visszavitte a boltba, az eladó nem hogy nem cserélte ki neki, hanem meg is jegyezte: reméli, jobb napja lesz. Ez lehetett Stephanie életének egyik legrosszabb napja.

Forrás: Thinkstock

4. Egér a curryben


Cate Barrett mit sem sejtve bontott fel egy üveg curryt, amelyet nem sokkal előtte vásárolt egy élelmiszerüzletben. A nő szinte azonnal kiszúrta azt, ami abszolút nem való egyetlen üveg currybe sem: egy elpusztult egeret. A 2009-ben történt eset óta Barrett valószínűleg nem szívesen fogyaszt semmilyen olyan ételt, ami curryből készül.

10 „szuperétel", amivel feldobhatod az étrendedethttp://www.life.hu/ez-zsir/20151113-tiz-szuperetel-amivel-feldobhatjuk-etrendunket.htmlTe hiszel a szuperételekben? Manapság egyre nagyobb divat néhány dolgot szuperélelmiszernek kikiáltani, ám azt nem árt tudni, hogy ezek nem fognak csodát tenni. Fogyaszd őket bátran, de figyelj a kiegyensúlyozott táplálkozásra - íme a most legdivatosabb 10 szuperétel. Ez Zsír!--A világ leggusztustalanabb szelfijét lőtte Chelsea Handlerhttp://www.life.hu/trend/20150827-chelsea-handler-humorista-a-vilag-leggusztustalanabb-szelfijet-lotte.htmlA híres humorista ezúttal is elemében volt – elképesztően ijesztő szelfit posztolt magáról.Trend--60 éve házasok, de még megvan az esküvői torta - A mai napig esznek belőle!http://www.life.hu/news/20150825-hatvan-eve-eszik-ugyan-azt-a-tortat-amit-az-eskuvojukon.htmlKettős érzelem fut át az emberen, mikor megnézi az erről az amerikai házaspárról készült videót. 60 évvel ezelőtt kötötték össze az életüket, de még mindig megvan nekik az esküvői tortájuk maradéka.News--Elképesztő ultrahang felvétel! Feltartott hüvelykujjal jelzett az édesanyja méhében lévő babahttp://www.life.hu/csalad/20151125-feltartott-huvelykujjal-jelzett-az-edesanyja-meheben-levo-baba.htmlHónapokkal születése előtt jelzett a szüleinek a kis Lochlan Schofield, hogy minden rendben lesz. Legalábbis a szülők így értelmezték a baba kéztartását. Család--Undorító dolgot vett ki a nő bőre alól a szexi doktornő - Videó!http://www.life.hu/drlife/20151019-dr-sandra-lee-szexi-doktorno-undorito-dolgot-vett-ki-egy-no-szemebol.htmlMég az orvost is meglepte, hogy mit operált ki egy nő bőre alól, pedig sok mindent látott már praxisa során. Dr. Life--Féreg költözött a nő szájába - undorító videó!http://www.life.hu/drlife/20150819-fereg-koltozott-a-no-szajaba-amit-az-orvos-kimutott-undorito-video.htmlA világ egyik legundorítóbb videójának lehettünk szemtanúi. Borzalmas képsorok, csak erős idegzetűeknek!Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.