44 év után jött ki a börtönből, nem igazán érti, mi folyik a világban

2015 börtön Világ változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
25 évesen került börtönbe Otis Johnson. 44 év után, 69 évesen szabadult. Rengeteget változott ez idő alatt a világ, nagyon csodálkozik mindenen, mióta kijött a rács mögül.

Rendőrgyilkosságért került börtönbe Otis Johnson. 44 évet töltött a hűvösön. Szabadulása óta ismerkedik azzal, hogy mennyit változott a világ: nem értette, mik is azok az okostelefonok, miért beszélnek magukban az emberek az utcán. Szépen, lassan megismerkedett a headset fogalmával, és a színes üdítőitalokkal is.

Nagyot nézett, mikor meglátta, milyen élelmiszerek kerültek 1971 óta a boltok polcaira.

Durva! Nemi erőszakkal vádolják Katie Price mostohaapjáthttp://www.life.hu/news/20151127-katie-price-mostohaapjat-nemi-eroszakkal-vadoljak.htmlA modell saját bevallása szerint halott emberként tekint mostohaapjára, és nevét is szeretné lecserélni. A férfit szexuális bűncselekménnyel vádolják. News--9 jel, hogy egy pszichopata a munkatársadhttp://www.life.hu/news/20151127-9-jel-alapjan-kiszurheted-a-pszichopatakat-a-munkahelyen.htmlEgy kanadai férfi, Andrew Faas saját tapasztalatai alapján gyűjtötte össze azt a 9 jelet, ami alapján biztosra veheted, hogy egy pszichopatával dolgozol együtt.NewsOrigoMi?! Hamarosan arannyal borított nápolyit kérhetünk a sarki közértben? http://www.life.hu/news/20151126-arannyal-boritott-csokoladet-dob-piacra-egy-japan-ceg-a-kozeljovoben.htmlIgazi különlegesség kerül hamarosan a japán boltok polcaira: az újévi, speciális kiadású édesség külső csokoládéját aranyfüsttel borítják be. NewsOrigoMegbüntette a Médiahatóság a TV2-thttp://www.life.hu/news/20151126-megbuntette-a-mediahatosag-a-tv2t.html260 ezer forintot kell fizetnie a TV2-nek, ugyanis a csatorna többször megsértette a termékmegjelenítési előírásokat. NewsOrigoEnnyire még nem örültek egy fénykardnak - Vicces videó!http://www.life.hu/news/20151126-kicsit-tulzasba-vitte-a-star-wars-rajongast-vicces-video-ahogy-forgatja-a-fenykardot.htmlA Star Wars-fanok már tűkön ülnek, hiszen egy hónap sincs hátra az űropera premierjéig. Egy amerikai rajongó kicsit elragadtatta magát, amikor megkapta az egyik kedvenc kiegészítőjét a filmből. News--Érdekes kísérlet! Vajon mennyi idő alatt jut el hozzád egy Facebook poszt? http://www.life.hu/news/20151125-a-vilag-tobb-pontjat-is-bejarta-ez-az-erdekes-kiserlet-magyarok-is-osztjak-a-kepet.htmlKét dán fiú kitalálta, hogy megosztanak egy képet a közösségi oldalon, arra kérve a többi felhasználót is, hogy tegye ugyanezt. Arra voltak kíváncsiak milyen messzire megy el a világon ez a fotó. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.