Visszavonul Kobe Bryant a Los Angeles Lakers élő legendája

Forrás: AFP -
visszavonulás Los Angeles Lakers Kobe Bryant kosárlabda-játékos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kobe Bryant úgy döntött, hogy a 2015/16-os szezon lesz az utolsó megmérettetés számára.

A Los Angeles Lakers 37 éves játékosa döntését a The Players' Tribune sportmagazinban jelentette be vasárnap. Bryant döntése nem volt teljesen váratlan, mivel a játékos az utóbbi időben többször utalt arra, hogy azt fontolgatja, huszadik NBA-szezonja lesz az utolsó. Két olimpiai arannyal, öt bajnoki gyűrűvel, tizenhét All-Star szerepléssel és több mint 32 ezer dobott ponttal Kobe karrierje lassan hivatalosan is befejeződik – írja az Origo.hu.

Forrás: AFP

"A szívem bírja a kalapálást. Az elmém az őrlődést. De a testem tudja, hogy ideje búcsút intenem. És ez rendben is van. Készen állok téged elengedni. Szeretném, hogy ezt tudd. Így a maradék időnket ki tudjuk élvezni. A jót és a rosszat is. Mindent megadtunk már egymásnak" - írta versbe szedett "nyilatkozatában" a játékos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.