Viharos szél miatt adtak ki riasztást

Forrás: Thinkstock -
hideg vihar időjárás sapka Szél tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden süvíteni fog a hűvös északnyugati szél, ezért nem árt védekezned. Az Országos Meteorológiai Szolgálat még riasztást is kiadott. 

Erős, sokfelé - például Nyugat-Magyarországon - viharos szelet jósoltak mára a meteorológusok. Kedd délutánig az északi megyékben és az Alföldön viharos nyugati, északnyugati szél várható. A legerősebb széllökések 70-80 km/h körül alakulnak, de főként a hegyvidéki területeken 90 km/h feletti széllökések is előfordulnak – írja a Országos Meteorológiai Szolgálat.

Forrás: Thinkstock
Sokkoló! Hathetes csecsemőjével a karjában verték meg a modellthttp://www.life.hu/news/20151201-ava-van-rose-modellt-hathetes-csecsemojevel-a-karjaban-vertek-meg.htmlMeghökkentő eset rázta meg a minap az ír közvéleményt: Ava Van Rose modellt hathetes csecsemőjével a karjában bántalmazta egy férfi Dublin északi részén. NewsOrigoElhunyt Csávossy György író, költőhttp://www.life.hu/news/20151201-elhunyt-csavossy-gyorgy-iro-kolto.htmlKilencvenéves korában elhunyt Csávossy György író, költő, közéleti személyiség, az erdélyi borászat kiemelkedő alakja. NewsOrigoMegható! 24 hetes kisbaba életét mentették meg a mentősök http://www.life.hu/news/20151201-megmentettek-a-24-hetes-babat-a-mentok-jasz-nagykun-szolnok-megyeben.htmlA kunszentmártoni esetkocsi hétfőn éjjel kapott riasztást Cserkeszőlőre. Bár a mentősök hamar kiértek a helyszínre, a gyermek már élettelen volt. NewsThinkstockFehér karácsonyunk lesz idén? Most megtudhatod! http://www.life.hu/news/20151201-az-elorejelzesek-szerint-nem-fogunk-hogolyozni-karacsonykor-heti-idojaras.htmlA válasz: valószínűleg nem. Sajnos ebben az évben sem kedvez nekünk az időjárás, és elfelelhetjük a bejgli utáni hógolyózást. Nézzük, mire számíthatunk a következő hetekben. NewsThinkstockItt az új Pumped Gabo: Micsoda táncmozdulatok!http://www.life.hu/news/20151130-pumped-gabo-elbujhat-itt-az-utanpotlas-a-bacsi-ugy-razza-mint-senki-vicces-video.htmlEgy idős bácsi megmutatta, hogy nem csak a 20 éveseké a világ! Bár körülötte mindenki elég szolidan nyomja, ő kicsit jobban elengedte magát. NewsOrigoHalálos balesetben elhunyt a fiatal futballista, Nádasdi Szabolcshttp://www.life.hu/news/20151130-nadasdi-szabolcs-a-gyongyoshalasz-se-futballistaja-egy-halalos-balesetben-elhunyt.htmlMint kiderült, a gyöngyösi balesetben elhunyt férfiak között volt a 25 éves Nádasdi Szabolcs, a Gyöngyöshalász SE futballistája. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.