Meghalt a kéménybe szorult betörő, amikor a háztulajdonos begyújtott a kandallóba

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Alexraths -
kandalló halál kémény füstmérgezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt a betörő, aki a kéményen keresztül próbált bejutni a kiszemelt házba. A háztulajdonos ugyanis begyújtott a kandallóban. 

A 19 éves férfi valószínűleg péntek éjszaka - amikor a Huronban lévő ház lakói nem tartózkodtak otthon - akart bejutni a házba a kéményen keresztül, ám bent ragadt. A tulajdonos szombat délután tüzet gyújtott kandallójában, ekkor hallotta meg egy férfi sikoltozását a kéményben, miközben otthonát füst borította el.

A kép illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/Alexraths

A tulajdonos megpróbálta eloltani a tüzet, de ki kellett hívni a tűzoltókat, akik a kéményt lebontva találták meg holtan a feltételezett behatolót. A halottat azonosították, halálát füstmérgezés és égési sérülések okozták.

Elképesztő fotó! Így szoptatja a mókust egy fiatal nő http://www.life.hu/news/20151204-ilyet-meg-nem-lattal-mokust-szoptat-az-amazonas-videken-elo-no-foto.htmlA dél-amerikai Amazonas vidékén élő törzsek közül még sokan olyan nomád körülmények között élnek, ami a mai 21. századi civilizáció számára szinte felfoghatatlan. Itt előfordulhat, hogy ember táplál állatot. News--Kávé, csoki és narancs: Hamarosan el kell búcsúznunk tőlük?http://www.life.hu/news/20151204-a-klimavaltozas-miatt-nehezebb-lesz-kavehoz-narancshoz-es-bananhoz-jutni-a-jovoben.htmlA Természetvédelmi Világalap legfrissebb jelentése szerint hamarosan minden fogyasztó érezni fogja majd a klímaváltozás hatásait. News--Elhunyt Gabriele Ferzetti, a Volt egyszer egy Vadnyugat és minden idők legjobb James Bond-filmjének sztárjahttp://www.life.hu/news/20151204-elhunyt-gabriele-ferzetti-a-volt-egyszer-egy-vadnyugat-es-az-ofelsege-titkosszolgalataban-film.htmlKilencvenéves korában elhunyt Gabriele Ferzetti, a hatvanas évek meghatározó olasz színésze, aki leghíresebb alakítását Michelangelo Antonioni A kaland című remekművében nyújtotta. NewsOrigoNemi erőszakkal vádolják az egyik leghíresebb férfipornóst, James Deenthttp://www.life.hu/news/20151203-james-deen-pornofilmest-nemi-eroszakkal-vadolja-exbaratnoje-stoya.htmlA felnőttfilmes tagadja, hogy igaz lenne exbarátnője vádja, miszerint annak idején, kapcsolatuk alatt szexuálisan bántalmazta a szintén szakmabeli Stoyát. News--Reeva Steenkamp édesanyja: „Oscar Pistorius meg fog fizetni ezért a bűnéért"http://www.life.hu/news/20151204-oscar-pistorius-lelott-baratnojenek-edesanyja-megszolalt-a-paralimpikon-elitelese-utan.htmlA paralimpikon lelőtt exbarátnőjének édesanyja, June Steenkamp megkönnyebbült, hogy lánya nem a semmiért veszítette életét. NewsAFPMi jöhet még? Továbbgyűrűzik Lajcsi kálváriája - Saját benzinkút volt a birtokán...http://www.life.hu/news/20151204-galambos-lajosnak-sajat-benzinkutja-is-volt-a-birtokan-megszolalt-az-ugyvedje.htmlLapinformációk szerint a NAV munkatársai a napokban azért jelentek meg a mulatós legenda vidéki birtokán, mert alapos okkal azt gyanították, hogy Lajcsi boldogasszonypusztai háza mellett egy külön benzinkút üzemel. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.