A TV2 után az RTL Klub is indít tehetségkutató műsort gyermekeknek

TV2 tehetségkutató RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Origo tájékoztatása szerint az RTL Klub is indít 2016-ban egy gyerek-tehetségkutató műsort, de az csak ősszel lesz képernyőn.

2016 tavaszán tehetségkutató műsort indít a TV2, de csak gyerekeknek. Táncosok, bűvészek, akrobaták, zenészek jelentkezhetnek, többek között, az 5 és 16 év közöttieket várják a TV2 honlapján - írta pár hete az Origo.

Illusztráció: Bangó Adrienne a Hungary's Got Talent műsorban Forrás: RTL Klub

Most az RTL Klub is bejelentette, hogy új show-t indít 4 és 14 év közötti gyerektehetségeknek Kicsi Óriások címmel. "A gyermekbarát és egyúttal készségfejlesztő tehetségkutató műsorban a jelentkezők öt mentor csapatába juthatnak be ének, tánc és kistehetség kategóriában. A csapatok tudását háromfős zsűri értékeli majd" - áll a közleményben.

A Pequenos Gigantes formátum Mexikóból indult, bemutatták már Spanyolországban, Peruban, Mexikóban, Panamában, Portugáliában, Lengyelországban, és még az Egyesült Államokban is. A sikeresen felvételiző tehetségek számára a nyári szünetben felkészülési tábort indít az RTL Klub. A táborban profi előadóművészek és televíziós szakemberek segítenek abban, hogy a csapatban versenyző gyerkőcök a lehető legtöbbet tudják kihozni magukból a színpadon.

A műsorban egyébként öt csapat versenyez egymással, mindegyik élén egy-egy mentorral, akiket a legjobb hazai szakemberekből álló tanári gárda segít majd. A háromfős zsűri, a mentorok és a tanárok is ismert emberek lesznek.

A műsor készítői 4 és 14 év közötti gyermekek jelentkezését várják. Lehet hip-hop, showtánc, versenytánc vagy akár néptánc is a színpadon, énekelni, táncolni, viccet mesélni, stand up-olni is lehet. Mivel a Konyhafőnök Junior nagyon bejött az RTL II-nek, az Ének iskolája meg roppant kedvelt a TV2-n, nem csoda, hogy megszaporodtak az iskoláskorúakkal felvett műsorok. Úgy néz ki, 2016 még inkább a gyerekek éve lesz az RTL-en és a TV2-n.

Elképesztő! Ez volt David Beckham első járgánya: Fotó!http://www.life.hu/news/20151205-david-beckham-elso-autojat-egy1994-es-evjaratu-volkswagen-golf-arvereznek-el.htmlA 40 éves exfocista árverésen válik meg az első saját autójától, egy 1994-es Volkswagentől.NewsAFPElhunyt Robert Loggia, Oscar-jelölt karakterszínész: 85 éves volthttp://www.life.hu/news/20151205-meghalt-robert-loggia-a-sebhelyesarcu-utvesztoben-segitseg-felnottem-kicsorbult-tor-1.htmlNyolcvanöt éves korában elhunyt Robert Loggia, a sokoldalú amerikai karakterszínész, aki félelmetesen kiszámíthatatlan volt brutális maffiózóként David Lynch Útvesztőben című filmjében, ugyanakkor aranyosan ugrált Tom Hanksszel együtt méteres zongorabillentyűkön egy játékboltban a Segítség, felnőttem! című vígjátékban. NewsOrigoGyászhír Hollywoodból: 73 évesen elhunyt Melvin Williamshttp://www.life.hu/news/20151205-melvin-williams-szinesz-73-eves-koraban-elhunyt-gyaszhir-hollywoodbol.htmlMelvint a Drót-ból, Deacon szerepéből ismerhetik leginkább a nézők. Nemcsak játszott a sorozatban, de ihletője is volt a történetnek. News--Ennél a videónál ma nem találsz meghatóbbat! Így várják haza a kutyák a gazdijukat!http://www.life.hu/news/20151204-video-arrol-hogyan-varjak-haza-a-kutyak-a-gazdijukat.htmlEgy külföldi ingatlaniroda készítette el a hihetetlenül megható reklámfilmet a kutya és az ember barátságáról. NewsThinkstockA világűrben fog maratont futni egy brit űrhajóshttp://www.life.hu/news/20151204-tim-peake-brit-urhajos-a-vilagurben-fogja-lefutni-a-maratont.htmlTim Peake brit űrhajós a világon elsőként tesz kísérletet arra, hogy a híres londoni maratonnal egy időben, futópadon teljesíti a 42,2 kilométeres távot. News--Ilyet még nem láttál! Így rázza egy igazán belevaló nagypapa!http://www.life.hu/news/20151204-nagypapa-mutat-be-belevalo-tancot.htmlElképesztő videóra bukkantunk az interneten, amin garantáltan nevetni fogsz. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.