Halálra gázoltak egy 16 éves fiút, a gázoló eltűnt

Forrás: Thinkstock -
gázolás Dombóvár tragédia autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eset Dombóváron, egy buszmegálló mellett történt. A 16 éves fiú belehalt a sérüléseibe, a tettest keresik. 

Halálos baleset történt december 4-én hajnalban, a 6532-es úton. Mint az Origo megtudta, az ismeretlen sofőr egy 16 éves fiút gázolt el a Mászlony pusztai buszmegálló mellett, nem messze Dombóvártól. Az autós segítségnyújtás nélkül hajtott tovább, áldozata kórházba szállítás közben elhunyt - írja az Origo.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A Dombóvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Dombóvári Rendőrkapitányságon (Dombó Pál utca 10.), vagy hívja a 06-74/566-070-es számot.

Szex közben fojtották meg a 91 éves asszonythttp://www.life.hu/news/20151207-szex-kozben-fojtottak-meg-az-idos-asszonyt-aki-fojtogatas-kozben-halhatott-meg.htmlA 91 éves portugál asszony a fojtogatós szex miatt halhatott meg. A szomszédja beismerő vallomást tett. News--Durva! Stroke-ot kapott és még ki is rabolták a férfit a Lehel piaconhttp://www.life.hu/news/20151207-kifosztottak-a-stroke-ot-kapott-ferfit-a-lehel-piacon.htmlMásfél óráig ült magatehetlenül a Lehel piacon egy férfi, akinek senki nem segített, mert azt hitték, részeg. Istvánnak viszont stroke-ja volt, sőt még ki is rabolták. News--Olajtartályra bukkantak Lagzi Lajcsi birtokánhttp://www.life.hu/news/20151207-galambos-lajos-birtokan-olajtartalyra-bukkantak.htmlA mulatós korábban áramlopás gyanúja miatt került előzetes letartóztatásba, később azonban lopott autókat és műkincseket is kerestek rajta. News--Meghalt Tirolban egy magyar fiatal: Autójával együtt egy folyóba zuhanthttp://www.life.hu/news/20151206-meghalt-tirolban-egy-magyar-fiatal-autojaval-egyutt-egy-folyoba-esett-zuhant.htmlMeghalt Ausztriában egy magyar fiatal vasárnapra virradóra: autójával együtt folyóba esett a Tirol tartomány északkeleti részén fekvő Kitzbühel járásban.NewsThinkstockA TV2 után az RTL Klub is indít tehetségkutató műsort gyermekeknekhttp://www.life.hu/news/20151205-a-tv2-utan-az-rtl-klub-is-indit-tehetsegkutato-musort-gyermekeknek.htmlAz Origo tájékoztatása szerint az RTL Klub is indít 2016-ban egy gyerek-tehetségkutató műsort, de az csak ősszel lesz képernyőn. News--Ennél a videónál ma nem találsz meghatóbbat! Így várják haza a kutyák a gazdijukat!http://www.life.hu/news/20151204-video-arrol-hogyan-varjak-haza-a-kutyak-a-gazdijukat.htmlEgy külföldi ingatlaniroda készítette el a hihetetlenül megható reklámfilmet a kutya és az ember barátságáról. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.