Botránnyal végződött egy Ganxsta Zolee és Kartel-koncert

színpad Ganxsta Zolee rendőrség Céges buli koncert nyomozás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre nem tudni, pontosan mi történt Ganxstáék koncertjén. A rendőrség súlyos testi sértés gyanúja miatt indított nyomozást.

Súlyos testi sértés gyanúja miatt nyomoz a Kecskeméti Rendőrkapitányság - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás:Viasat3

Bővebb tájékoztatást a nyomozás érdekeire tekintettel jelenleg nem kívánunk kiadni

Hogy mi volt az összetűzés oka, pontosan nem tudni, de egyszer csak Zolee leugrott a színpadról, és behúzott az egyébként pár órával korábban az év emberének megválasztott alkalmazottnak.

Folytatódik a legsikeresebb pornószínész, James Deen erőszakolós botrányahttp://www.life.hu/news/20151204-james-deen-pornoszinesz-megeroszakolos-botranya-tovabb-folytatodik.htmlMár a hetedik nő gyanúsította meg a pornóvilág Ryan Goslingjának kikiáltott felnőttfilmest azzal, hogy megerőszakolta őt a színész. News--Ganxsta Zolee: "Tizenhét éves koromban kezdtem letérni az ösvényről..."http://www.life.hu/sztarok/20151205-ganxsta-zolee-tizenhet-eves-koraban-kezdtem-leterni-az-osvenyrol-doglegy-a-vilag-korul.htmlGanxsta Zolee januárban betölti az ötödik ikszet. A jubileum kapcsán a rapper tollba mondta életét. TV + Sztárok--Durván alázza botránykönyvében a rockszakmát Schuster Lóránthttp://www.life.hu/sztarok/20151210-schuster-lorant-durvan-alazza-a-rockszakmat-sajat-kiadasu-botranykonyveben.htmlA zenész saját kiadásban jelentette meg Kaptafa című könyvét, mert azt egyetlen kiadó sem vállalta. Csak P. Mobil-bulikban árulják, illetve megrendelni lehet. TV + Sztárok--Becsődölt Zanáék családi cége? Ganxsta Zolee is megszólalt!http://www.life.hu/sztarok/20151013-zana-jozsefek-cege-csodbe-ment.htmlHúsz év után állítólag befuccsolt Zanáék családi vállalkozása. TV + Sztárok--A koncertek alatti fogdosás ellen indított mozgalmat öt lányhttp://www.life.hu/news/20151130-ot-lany-akik-egy-mozgalommal-lepnek-fel-a-koncertek-alatti-zaklatas-ellen.htmlA brit fiatalok megelégelték, hogy a koncertek alatt nők ezreit éri a világon kellemetlenség a nemkívánatos tapizások miatt. Már több zenekar is melléjük állt az ügyben. NewsThinkstockGanxsta Zolee kameránk előtt pocskondiázta Robbie Williams-t: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20150811-ganxta-zolee-kamerank-elott-pocskondiazta-robbie-williamset.htmlTúlzás lenne azt állítani, hogy a zenész megválogatta a szavait, amikor a Life.hu riportere Robbie Williamsről faggatta őt a Szigeten. Csúnya szavakban nem volt hiány...TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.