Taylor Swift levédeti születési évét

album levédetés cím Taylor Swift énekesnő születési év
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő már kérelmezte az igényét, hogy védetté tenné albuma címét és egyben születésének évét, az 1989-et.

Taylor Swift nem csupán a zenéhez, de az üzleti világhoz is remekül ért. Az egyik legjobban kereső énekesnőt a Tantalizing Trademarks fülelte le, miszerint már 20 tételet kérelmet nyújtott be védjegyként való bejegyzésre - írja a Harper's Bazaar.

Forrás: AFP/Jason Merrittmiddleon20442916

Köztük nem csupán olyan dalszámai, hanem a 14 éves korában írt könyv címe (A Girl Named Girl), illetve 1989 nevű albuma, és egyben születési éve is helyet kapott. Amennyiben elfogadják, úgy mindezek felhasználása vagy használata élő zenei előadásokon, ruhákon, nyomtatott anyagokon, honlapokon, és online kiskereskedelmi szolgáltatásokon büntést vonhat maga után, mivel ezek mind szerzői jogi tartalmát képezik az énekesnőnek.

Felismerhetetlenné maszkírózták Taylor Swiftethttp://www.life.hu/trend/20151012-taylor-swift-szinte-felismerhetetlen-lett-a-vogue-legujabb-cimlapjan.htmlMi történhetett a gyönyörű énekesnővel? A legfrisebb fotóján szinte alig ismertük fel a sztárt. TrendOrigoHalálos gázolás Budapesten: meghalt egy 25 éves nőhttp://www.life.hu/news/20151212-a-zebran-gazolt-halalra-egy-25-eves-not-egy-auto-budapesten.htmlA zebrán ütött el egy fiatal nőt egy autó. A sofőr segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. News--Zidane védelmébe vette a szexbotrányba keveredett Benzemát http://www.life.hu/news/20151208-zidane-megvedte-szexbotranyba-kerult-benzemat-ne-zarjak-ki-a-valogatottbol.htmlA világ-és Európa-bajnok focista szerint nem lenne bölcs döntés örökre eltiltani csapattársát a francia válogatottól, sőt, ha kell, ki is áll barátjáért a nyilvánosság előtt. News--Csak kamu Taylor Swift és Calvin Harris kapcsolata?http://www.life.hu/intim/20150914-allitolag-csak-mediafogas-taylor-swift-es-calvin-harris-kapcsolata.htmlFelröppent a pletyka, amely szerint csak egy nagy hollywoodi színjáték Taylor Swift és Calvin Harris szerelme. Intim--Taylor Swift és Mick Jagger együtt bulizott - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20150927-taylor-swift-es-mick-jagger-egyutt-ropta-a-szinpadon-nashvilleben-egy-borszerkoban.htmlA két világsztár Nashville-ben futottak össze egy zenei fellépésen, ahol természetesen meg is örökítették a pillanatot. Taylor nagy rajongója a brit zenésznek, így hatalmas örömmel pózolt egyik kedvencével. TV + Sztárok--Gondoltad volna? Így szólítja szerelmét Taylor Swift!http://www.life.hu/intim/20150915-taylor-swift-enekesno-calvin-harrist-szuletesi-neven-szolitja-amikor-kettesben-vannak.htmlAz ifjú sztárpárról újabb különös hír látott napvilágot: amikor kettesben vannak, Taylor Swift egészen másképp szólítja a dj-t, mint nagy társaságban.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.