Súlyos autóbalesetet szenvedett James Woods hollywoodi színész

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
közúti baleset Sziklás-hegység színész baleset James Woods autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár csupán a szerencsének köszönheti, hogy túlélte a balesetet, amely hét autót érintett a Sziklás-hegységben. 

Egy jégvihar következtében történt a hatalmas baleset, melyben a 68 éves színész is érintett volt. Az Oscar-jelölt sztár éppen Colorado államban autózott négykerék-meghajtású dzsipjével, amikor a szerencsétlenség történt. A rendőrség tájékoztatása szerint Woods volt az egyetlen a balesetben érintettek közül, akinek autója nem hajtott egy másikba, ezért ép bőrrel úszta meg a dolgot, leszámítva a sokkot, ami érte.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

A színész a következőképpen számolt be a történtekről közösségi oldalán: „Sziklás hegység: egy fickó több mint 75 mérfölddel (120 km/h) hajtott egy jégviharban, és kipördült az útról. Jobbra nekihajtottam egy sziklafalnak, hogy elkerüljem vele az ütközést, majd 180 fokban megpördültem, lekoccoltam a bal oldali falat is, ezután hátrafelé csúsztam körülbelül 60-nal (több mint 90 km/h-val). Egy hatalmas szakadék vezetett a folyóhoz, 30 méterrel alattunk, de a szalagkorlát szerencsére megtartott. Utána pedig sikerült úgy manővereznem az autóval, hogy elkerüljem az utánam érkező forgalmat. Haláleset nem történt. Kicsit kivagyok, és a kocsi is tropára ment. Szerencsém, hogy élek. És hálistennek mindenki más is túlélte. Az enyémmel együtt hét autót érintett a baleset" - írta.

Botrány! Szerződést bontott Ákossal a Telekom http://www.life.hu/news/20151216-akossal-szerzodest-bontott-telekom-az-enekes-nyilatkozta-miatt-a-sztar-nem-reagalt-meg.htmlAz előadót ma tájékoztatták a hírről. Az indok pedig az volt, hogy a cég összeegyeztethetetlennek tartotta a saját szellemiségével Ákos azon nyilatkozatát, melyet az Echo TV-nek adott, és amelyben arról beszélt, hogy szerinte a nőknek nem dolguk annyit keresni, mint a férfiaknak, hanem inkább az, hogy gyermeket szüljenek. NewsFotó: Bielik István - OrigoLehet, hogy nem lesz többé Ferrari a Forma-1-ben?http://www.life.hu/news/20151216-lehet-hogy-nem-lesz-ferrari-a-forma1ben-all-a-bal-a-szaguldo-cirkusz-kulisszai-mogott.htmlBernie Ecclestone a Forma-1 többségi jogtulajdonosa és Jean Todt az Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke kezdeményezték, hogy műszakilag egyszerűbb motor legyen a Forma1-es autókban. A Ferrari ezzel nem ért egyet. News--Kamufotózásokat szervezett az ausztrál divattervező, hogy fogdoshassa a modellekethttp://www.life.hu/news/20151216-shardie-hourani-divattervezo-kamufotozason-fogdosta-a-modelleit.htmlShardie Hourani divattervező azért szervezett nem hivatalos fotózásokat, hogy a modelleket tapogathassa. News--A menőségre és az Éden Hotelre kerestek rá legtöbbször a magyarok 2015-benhttp://www.life.hu/news/20151216-kiadta-a-google-az-ev-vegi-keresesi-toplistakat.htmlVilágviszonylatban az októberben kómába esett volt amerikai kosárlabdázó, Lamar Odom, Magyarországon pedig az Éden Hotel című valóságshow vezeti a Google 2015-ös abszolút keresési listáját. NewsOrigoBepereli Bill Cosby azokat a nőket, akik őt erőszakkal vádoljákhttp://www.life.hu/news/20151215-bill-cosby-ragalmazas-miatt-bepereli-az-ot-eroszakkal-vadolo-noket.htmlEllentámadásba lendült a sztár, akit eddig közel 50 nő gyanúsított meg szexuális erőszakkal: Cosby 7 nőt perel be rágalmazás vádjával. News--34 évesen meghalt a Downton Abbey sztárjának, Michelle Dockery-nek a vőlegényehttp://www.life.hu/news/20151215-michelle-dockery-a-downton-abbey-sztarjanak-volegenye-john-dineen-34-evesen-meghlat.htmlBetegsége következményeként vasárnap egy kórházban hunyt el Michelle Dockery (Lady Mary Crawley) vőlegénye, John Dineen. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.