Meg fogsz lepődni, de ez a kép nem úgy készült, ahogyan te gondolod

Forrás: Twitter/vitorsj18 -
Brazília fotózás méteres kép turista Rio de Janeiro szikla magasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt hitted, több ezer méter magasan lóg ez a férfi? Tévedtél!

Egy bolond százat csinál – tartja a mondás. Hála egy Luis Fernando Candela nevű férfinak, mára az egész világ csodájára jár annak a sziklának Rio de Janeiróban, amelyen jó szögből fotózva úgy tűnhet, hogy több ezer méter magasan lógnak a bátor jelentkezők. Így néz ki:

Forrás: Twitter/vitorsj18

Pedig valójában ilyen:

Forrás: Valderes Sarnaglia

Ugye, így már nem is olyan vészes?

Megkóstolnád Diana hercegnő esküvői tortáját? 316 ezer forintért megteheted!http://www.life.hu/news/20151215-diana-hercegno-es-karoly-herceg-eskuvoi-tortajanak-szeletet-elarverezik.htmlEgy Los Angeles-i aukciós ház árverésre bocsátja az egykori szívkirálynő és Károly herceg esküvői tortájának egyik szeletét. News--Sosem látott kép Károly hercegről és Camilla hercegnéről http://www.life.hu/news/20151217-karoly-herceg-es-camilla-hercegne-sosem-latott-kepe-kerul-a-karacsonyi-udvozlolapra.htmlA brit hercegi pár egy eddig sosem látott képpel díszített üdvözlőlapot küld majd ismerőseinek karácsonyra. A róluk készült tündéri fotón pedig szerelmesebbek, mint valaha. News--Meghalt Rose Siggins, az Amerikai Horror Story színésznőjehttp://www.life.hu/news/20151213-rose-siggins-az-amerikai-horror-story-szinesznoje-meghalt.htmlRose Siggins a sorozat negyedik évadában tűnt fel, ő alakította Lábatlan Suzi karakterét. 43 éves volt. News--Így mondott köszönetet Erzsébet királynő a férfinak, aki 60 éve karácsonyi képeslapot küld nekihttp://www.life.hu/news/20151214-erzsebet-kiralyno-megkoszonte-a-ferfinak-hogy-60-eve-karacsonyi-kepeslapot-kuld-neki.htmlAndrew Simes nagyapja minden év karácsonyán képeslappal lepte meg a brit uralkodónőt. Andrew papája időközben elhunyt, Erzsébet királynő azonban nem felejtette el a kedves gesztust. News--Így mondott köszönetet Erzsébet királynő a férfinak, aki 60 éve karácsonyi képeslapot küld nekihttp://www.life.hu/news/20151214-erzsebet-kiralyno-megkoszonte-a-ferfinak-hogy-60-eve-karacsonyi-kepeslapot-kuld-neki.htmlAndrew Simes nagyapja minden év karácsonyán képeslappal lepte meg a brit uralkodónőt. Andrew papája időközben elhunyt, Erzsébet királynő azonban nem felejtette el a kedves gesztust. News--Itt a tél! Fokozatos lehűlés és köd várható a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20151213-az-idojaras-elorejelzes-szerint-egyre-hidegebb-ido-varhato.htmlA hétvégi napsütés után hétfőn figyelmeztetés lép érvénybe a tartós köd miatt, a hőmérséklet pedig lassan, de biztosan tovább csökken. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.